sınav çıkışı uzman yardımcılığı sınavı ertelenecek mi diye sordum. sonuçlarla birlikte mail atılacakmış. ertelenebileceğini belirttiler.
ceterisprobis
@ceterisprobis
ceterisprobis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
@yuksekiktisatci alım Ankara için hocam
-
@cclark, içinde söyledi: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
adece adı mı uzmanlık
kurumun uzun süreli veya kalıcı olarak taşraya göndermesi gibi bir durum yok. tabi kendiniz istemediğiniz sürece. kendi isteğiniz ile 26 bölge müdürlüğünden birisine boş kadro varsa geçici görevlendirme ile gidebilirsiniz (tabi önce kurumun onay vermesi gerekiyor). çalışma koşulları tüm merkez uzmanlıklar ile aynı. rotasyon konusunda ise başladığınız birimde kalmak zorunda değilsiniz. diğer daire başkanlıklarına geçebilirsiniz yine aynı şekilde kurumda yetkili olan kişilerin onayı ile.
-
@russellwestbrook bakanlık uzmanlıkları ile aynı özlük haklarına sahip. taşra olayı anlattığım gibi taşraya gönderme gibi bir durum yok.
ceterisprobis tarafından gönderilen son iletiler
-
Verilecek Çözelmemiş Kitap
Merhaba, iktisat ve maliye olmak üzere elimde çıkmış soru kitapları bulunmaktadır. İhtiyacı olan bir arkadaş ücretsiz olarak vermek isterim. İsterseniz buradan isterseniz direkt mesaj olarak bana yazabilirsiniz.
-
Kpss Alan A Kitapları
Arkadaşlar merhaba, Kpss Alan kitaplarını vereceğim. İhtiyacı olan mesaj atarsa yardımcı olabilirim.
-
sınav çıkışı uzman yardımcılığı sınavı ertelenecek mi diye sordum. sonuçlarla birlikte mail atılacakmış. ertelenebileceğini belirttiler.
-
@başarısız ben de Ankara'da ikamet ediyorum ama hala almadım maili. oturum 12.30da grup birden giriyorum.
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Arkadaşlar merhaba, kazanıp işe başlamayan var mı aranızda? Bana hala bir telefon gelmedi ama başlayan arkadaşları duydum.
-
@russellwestbrook bakanlık uzmanlıkları ile aynı özlük haklarına sahip. taşra olayı anlattığım gibi taşraya gönderme gibi bir durum yok.
-
@cclark, içinde söyledi: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
adece adı mı uzmanlık
kurumun uzun süreli veya kalıcı olarak taşraya göndermesi gibi bir durum yok. tabi kendiniz istemediğiniz sürece. kendi isteğiniz ile 26 bölge müdürlüğünden birisine boş kadro varsa geçici görevlendirme ile gidebilirsiniz (tabi önce kurumun onay vermesi gerekiyor). çalışma koşulları tüm merkez uzmanlıklar ile aynı. rotasyon konusunda ise başladığınız birimde kalmak zorunda değilsiniz. diğer daire başkanlıklarına geçebilirsiniz yine aynı şekilde kurumda yetkili olan kişilerin onayı ile.
-
@yuksekiktisatci alım Ankara için hocam