Değerli arkadaşlarım,gördüğüm kadarı ile ilçemiz TY'de sıkıntı türemiş hemen müdahil olmak isterim.
Arkadaşlarım ben delikaymakam olarak sizin sınav stresinizi gördüm ama malesef ÖSYM iyi bir kurum olmadığından yazım hatası nedeni ile puanınız malesef bu sınavda kesililiyor fetö bu sınavda şıklarla milettin evlatlarının yerine teröristleri sınavdan geçirirken herkes kör herkes lal olmuştu şimdi güzel kardeşim a'nın üzerindeki şapka işaretini koymadıysan malesef puan alamıyorsun .... ben delikaymakam olarak sizden BİMere şikayetlerinizi yazmanızı ve muhakkak takipçisi olmanızı beklerim.umarım puana gelene kadar kimlere yıllarca çanak tutan bu ÖSYM gibi kurumsallaşamamış birimlerin ellerinden bu sınavlar alınır adil ve vatanını seven güzel insanların elinde vatan evlatlarını madur etmeyen aksine kazanmak için içine soktukları yarışta adil olarak kazanan/kazanacak olan arkadaşlarımız çıkar.
DELİKAYMAKAM
delikaymakam
@delikaymakam
delikaymakam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Merkez bankası sorusu sınava giren %70 yakar bu Ardkadaşların i harfini koydun mu koymadımı bıraksınlar tarihi kaynaklardan incelesinler.
-
@mehmetsy mehmet kardeşim sınav çok zordu değil mi ?
Evet dediğini duydum .... Hiç düşündün mü Ankara'da sınava hazırlanmadan giren Ankaralı yada Ankara'da okuyan kaç öğrenci var ! Bu bile hesabı yaparken standar sapmanın yolunu Nasıl saptırdığını anlar.
İş bankası ilk merkez bankası görevini görmek için kurulduktan sonra işlem görmeye başlar amaç soruda sorulan piyasa yapıcılığı ile alakalı .... Merkez bankası sonraki hikaye( bu arada benim şuan mesleğim bankacılık 10 yıllık ) ordan çıktı
delikaymakam tarafından gönderilen son iletiler
-
Sevgili arkadaşlarım,
Örnek: mülki idare amir hizmet sınıfı cevap ok peki alternatifi ne ; mülki idare amiri, mesleki memuriyet vb.
Şimdi bu ve buna benzer yaklaşımlar puansız kalamaz fakat soruda sana eksiksiz yaz diyor ise i harfini koyamazsın.... evet babada saçma geliyor ama eleme usulü olduğundan oradan hatalı işen şuan bekleme 21 doğrusu olan mülakata çalışsın, -
Cumhurbaşkanı bir kaymakama ayar verdi....
Ben deli kaymakam olarak 21 doğrusu olanın mülakata hazırlanmasını tavsiye ederim mesele mülakatta kopacak.
Burada çok Zaman kaybetmeyin çalışın gençler ! Ben başladım. -
Merkez bankası sorusu sınava giren %70 yakar bu Ardkadaşların i harfini koydun mu koymadımı bıraksınlar tarihi kaynaklardan incelesinler.
-
@mehmetsy mehmet kardeşim sınav çok zordu değil mi ?
Evet dediğini duydum .... Hiç düşündün mü Ankara'da sınava hazırlanmadan giren Ankaralı yada Ankara'da okuyan kaç öğrenci var ! Bu bile hesabı yaparken standar sapmanın yolunu Nasıl saptırdığını anlar.
İş bankası ilk merkez bankası görevini görmek için kurulduktan sonra işlem görmeye başlar amaç soruda sorulan piyasa yapıcılığı ile alakalı .... Merkez bankası sonraki hikaye( bu arada benim şuan mesleğim bankacılık 10 yıllık ) ordan çıktı -
@delikaymakam delilik ya yazdım işte
Dostum
-
Arkadaşlar yeni / sağlam bir duyum aldım.
Sınav sonuçlarını açıklamadan önce kazananları öncelikle güvenlik sorulmasından geçiriyorlar ve bu şekilde kazanan liste açıklanacağını söylüyorlar amaç sicili parlak olmayanlara kazanmış hakkı verip kaZanan bu kişinin yasal açıdan hak arama sürecinin önüne geçilecekmiş. Şuan normalde KPSS atamaları 2 ile en geç 5 günde açıklanıyormuş ama artık güvenlik soruşturmaları sizin puanınızdan çok daha önemli hale geldi. -
Değerli arkadaşlarım,gördüğüm kadarı ile ilçemiz TY'de sıkıntı türemiş hemen müdahil olmak isterim.
Arkadaşlarım ben delikaymakam olarak sizin sınav stresinizi gördüm ama malesef ÖSYM iyi bir kurum olmadığından yazım hatası nedeni ile puanınız malesef bu sınavda kesililiyor fetö bu sınavda şıklarla milettin evlatlarının yerine teröristleri sınavdan geçirirken herkes kör herkes lal olmuştu şimdi güzel kardeşim a'nın üzerindeki şapka işaretini koymadıysan malesef puan alamıyorsun .... ben delikaymakam olarak sizden BİMere şikayetlerinizi yazmanızı ve muhakkak takipçisi olmanızı beklerim.umarım puana gelene kadar kimlere yıllarca çanak tutan bu ÖSYM gibi kurumsallaşamamış birimlerin ellerinden bu sınavlar alınır adil ve vatanını seven güzel insanların elinde vatan evlatlarını madur etmeyen aksine kazanmak için içine soktukları yarışta adil olarak kazanan/kazanacak olan arkadaşlarımız çıkar.
DELİKAYMAKAM