Ne kadar doğru bilmiyorum ancak 77 doğru ile mülakat çalışmalarına başlıyorum. Mülakat puanlarının buralara gelmesini bekleyeceğiz artık
St.anger tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@SonerY medeni hukukta yaş sınırı sorusunu yanlış yaptım bence bizim yanlış cevaplar komiklik açısından kapışır hocam
-
RE: Kaybedenler Kulübü
Bu kadar yetişmiş yüksek puanlı İibf mezununu kuş kadar verdikleri A kadrolar yüzünden ikm, mübaşir, gümrük muhafaza gibi B kadrolara yerleşmek zorunda bırakıyorlar. Böylelikle her iki tarafta da verimsiz kadrolar oluşuyor. Yine yastayız. Kaybedenler kulübüne selam olsun
St.anger tarafından gönderilen son iletiler
-
3 ay içerisinde 71den 85e yükselen baraj puanı biz talihsizlerin eseri galiba
-
Bu kadar yetişmiş yüksek puanlı İibf mezununu kuş kadar verdikleri A kadrolar yüzünden ikm, mübaşir, gümrük muhafaza gibi B kadrolara yerleşmek zorunda bırakıyorlar. Böylelikle her iki tarafta da verimsiz kadrolar oluşuyor. Yine yastayız. Kaybedenler kulübüne selam olsun
-
@ahmetozcelik35 ben de öyle düşünüyorum hocam zaten bu sayılarda doğrularla mülakat gelmesi halinde 85-95 arası doğru yapanlara göre daha dezavantajlı konumda yer alıyor olacağız arayı kapatmak için daha uzun süreli çalışmamız gerekecek. Mülakatta hataya yer yok gibi düşünüyorum
-
@SonerY medeni hukukta yaş sınırı sorusunu yanlış yaptım bence bizim yanlış cevaplar komiklik açısından kapışır hocam
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ancak 77 doğru ile mülakat çalışmalarına başlıyorum. Mülakat puanlarının buralara gelmesini bekleyeceğiz artık
-
Sınavda çıkacak olan maliye bölümü için aöf çıkmış sorulardan yaralanmamız sınavdaki soru ağırlığı açısından faydalı olur mu, yada örnek olabilecek sorular için başka kaynak önerisi olan var mı acaba?