Ya sınav inanılmaz saçma bir sınavdı o kadar çok emek verdim ki gecemi gündüzüme kattım kesinlikle Bilgi ölcen bir sınav değildi onu biliyorum. Sordukları bilgilerin %30 ukitapta yok bunu çok net söyleyebiliyorum. O kadar güzel sorular sorulabilirdi idareden o kadar iyi yerler vardı ki ters köşe yapabilecekleri yerleri dahi çalışıp ezberledim şimdi bakıyorum idareye 3 farklı kitaptan bakmama rağmen sordukları sorular yok kitapta. Ayrıca su borçlarda sordugu soru borçlar hukukunda düzenlenmemiştir diye ev başkanının sorumluluğu diyor elimdeki kitap 2019 basım ve borçlarda düzenlenen kusursuz sorumlululuk hallerinden biri oysa soruda hakkaniyet demişti
geliruzmanı21
@geliruzmanı21
geliruzmanı21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
geliruzmanı21 tarafından gönderilen son iletiler
-
Neyi bekliyor bunlar açıklamak icin dakika sayılıyoruz dünden beri Ya
-
@birsorumolacaktı aynen öyle Ya çok çok iyi bildiğim kaç soruyu saçma sapan soruluş şeklinden yanlış yaptım ve çok basittiler
-
Sınav ne zaman açıklanır acaba bilen var mı
-
@RootofAllEvil inanın bunu yeni duydum bilmiyordum kaynaklarım da 2019 basım hepsi. Belediye sayısı güncel Bilgi olduğu icin yaptım ama dediğiniz gibi idare hukukun da teşkilat yapısında ya saçma sapan bilgileri bile ezberledim encümen sayılarına kadar gidip nerelerden sormuşlar ya bel kemiği olan konulardan bir kaç soru vardı sadece usûllerde de öyleydi ya bi o 3 ay sorusu mantıklıydı gaiplik bir tek kolaydı anayasa tamam tam bilgiydi de o tarih neydi mesela
-
@Marsiyal yani inanın anlamadım hocam kanunu da biliyorum vergi hukukuna çok hakimim ona rağmen zorlandım çoğu soruda hayatımda ilk defa duyduğum şeyler vardı inanamadım ya böyle sınav mı olur tamam sor kitaptan en zor en ağır yerden sor ona da razıyız da gidip kitapta olmayanı sormuş ya ben nerden bileyim kör biri nasıl imzayla borç altına girer 28 yaşındayım böyle birsey duymadım ya Mantık olarak şahitle girebilir dedim cevap kör istemezse sahide gerek yok gibi birseymiydi neydi ya
-
Ya sınav inanılmaz saçma bir sınavdı o kadar çok emek verdim ki gecemi gündüzüme kattım kesinlikle Bilgi ölcen bir sınav değildi onu biliyorum. Sordukları bilgilerin %30 ukitapta yok bunu çok net söyleyebiliyorum. O kadar güzel sorular sorulabilirdi idareden o kadar iyi yerler vardı ki ters köşe yapabilecekleri yerleri dahi çalışıp ezberledim şimdi bakıyorum idareye 3 farklı kitaptan bakmama rağmen sordukları sorular yok kitapta. Ayrıca su borçlarda sordugu soru borçlar hukukunda düzenlenmemiştir diye ev başkanının sorumluluğu diyor elimdeki kitap 2019 basım ve borçlarda düzenlenen kusursuz sorumlululuk hallerinden biri oysa soruda hakkaniyet demişti