@locke soruyu okurken iki işlem gördüğümü hatırlıyorum ama ifadeleri hatırlayamadığım için tereddütte kaldım ben de hocam
outis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar muvazaa ile ilgili olan soruyu hatırlıyor musunuz? Mutlak muvazaa olarak yazılmış burada ama hatırladığım kadarıyla soruda 2 işlem vardı diye hatırlıyorum sanki. Tam olarak nasıl bi ifade vardı soruda hatırlayabiliyor musunuz.
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
59.soruda iç denetim koordinasyon kurulu ile ilgili olan soruda bi hata olduğunu düşünüyorum. üyeleri 4 değil 5 yıl için seçilir. bu şık yanlış olmasına rağmen cevap olarak başka bir şık açıklanmış.
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
arkadaşlar geçen senenin netleri üzerinden gelen sıralamaları ve puanları karşılaştırırken hangi değerlendirme sonucuna ait net puan ve sıralama olduğunu da dikkate almanızda fayda var. çünkü 3 kez sonuçlar değerlendirildi ve sonuçlar her defasında değişti doğal olarak taban puanlarda değişti ve standart sapmalarda her seferinde yeniden hesaplandı. o nedenle karşılaştırma yaparken A kişisinin birinci değerlendirme sonucu ile B kişisinin ikinci değerlendirme sonucunu karşılaştırmak yanıltıcı tahminlere neden olabilir.