TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. fatmaakbas
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fatmaakbas

@fatmaakbas

13
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fatmaakbas Takip etme Takip Et

fatmaakbas tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@komyrd evet katiliyorum normallesme gelmisken bir an once mulakatlar yapilmali.Tarihlerin belirlenmesi icin arayalim.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

Arkadaslar merhaba ben az once aradim bir beyefendi cikti deft mulakatlari ile ilgili bir gelisme var mi dedim hayir suan yok dedi sizden once cikilan ilanlar var once onlar yapilacak sonra takvime ve pandemi durumuna gore yaza kalmadan sizinki yapilacak dendi ve cok hakli bir sitemle 2 kisi calisiyoruz surekli her gun aranirsa biz nasil calisacagiz, aramanizin bir etkisi yok dedi yani her aradigimizda aslinda onlarin isine engel oluyoruz, tarihlerin belirlenmesini hizlandirmiyormus.biz aslinda aradikca sikistirdikca hemen belli olur diye dusunuyoruz ama oyle degil arkadaslar biliyorum ben de dahil herkes bir an once olsun istiyor ama kimseyi sık bogaz etmeden beklemek gerekli her gun aramanin bi mantigi yok sabredip beklemeliyiz..

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

@miltonkeynes en son 83 civariydi.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

fatmaakbas tarafından gönderilen son iletiler

@lannisjk once sizin ilandan oncekiler yapilacak dedi ve ekledi ankara suan saridan turuncuya döndü 1200 kisiyi riske atmak istemiyoruz, pandeminin gidisatina gore yaza kalmadan yapacagiz dedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

Arkadaslar merhaba ben az once aradim bir beyefendi cikti deft mulakatlari ile ilgili bir gelisme var mi dedim hayir suan yok dedi sizden once cikilan ilanlar var once onlar yapilacak sonra takvime ve pandemi durumuna gore yaza kalmadan sizinki yapilacak dendi ve cok hakli bir sitemle 2 kisi calisiyoruz surekli her gun aranirsa biz nasil calisacagiz, aramanizin bir etkisi yok dedi yani her aradigimizda aslinda onlarin isine engel oluyoruz, tarihlerin belirlenmesini hizlandirmiyormus.biz aslinda aradikca sikistirdikca hemen belli olur diye dusunuyoruz ama oyle degil arkadaslar biliyorum ben de dahil herkes bir an once olsun istiyor ama kimseyi sık bogaz etmeden beklemek gerekli her gun aramanin bi mantigi yok sabredip beklemeliyiz..

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

@komyrd evet katiliyorum normallesme gelmisken bir an once mulakatlar yapilmali.Tarihlerin belirlenmesi icin arayalim.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas

@miltonkeynes en son 83 civariydi.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fatmaakbas