Herkese Merhaba,
Dostlar, kafa karışıklığımı ve bilgi eksikliğimi giderebilmek amacıyla sizlere bazı sorularım var. Bu atama izinleri izinleri yılda kaç kez yayınlanıyor, atama izinleri yayınlamadan 2021 KPSS alımları için güçlü ya da zayıf yorumu yapmak ne kadar isabetlidir ? Kamuda tasarruf yapılacak alımlar iyice düşecek mi yoksa genel seçimler yaklaştığı için güçlü bir şekilde devam mı edecek siz nasıl düşünüyorsunuz ? Pareto'nun tablosunu takip ediyorum, bildiğim kadarıyla ilanlar yoğun olarak aralık ve ocak aylarında geliyor. Bu ilanların hangi kuruma kaç kontenjanla geleceği ekim ya da kasım ayında belli oluyor mu ve Uluslararası ilişkiler mezunları için nasıl bir sene bekliyorsunuz ? Geçen sene P34-35-36-37-38 de geçmiş yıllara göre beklenenin çok üstünde alım yapıldı sanki bu seneye umarım bir şeyler kalmıştır.
Zanzibar21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Atama İzinleri, 2021 KPSS Alımları, Kamuda Tasarruf ve 2023 Genel Seçimleri
Zanzibar21 tarafından gönderilen son iletiler
-
Atama İzinleri, 2021 KPSS Alımları, Kamuda Tasarruf ve 2023 Genel Seçimleri
Herkese Merhaba,
Dostlar, kafa karışıklığımı ve bilgi eksikliğimi giderebilmek amacıyla sizlere bazı sorularım var. Bu atama izinleri izinleri yılda kaç kez yayınlanıyor, atama izinleri yayınlamadan 2021 KPSS alımları için güçlü ya da zayıf yorumu yapmak ne kadar isabetlidir ? Kamuda tasarruf yapılacak alımlar iyice düşecek mi yoksa genel seçimler yaklaştığı için güçlü bir şekilde devam mı edecek siz nasıl düşünüyorsunuz ? Pareto'nun tablosunu takip ediyorum, bildiğim kadarıyla ilanlar yoğun olarak aralık ve ocak aylarında geliyor. Bu ilanların hangi kuruma kaç kontenjanla geleceği ekim ya da kasım ayında belli oluyor mu ve Uluslararası ilişkiler mezunları için nasıl bir sene bekliyorsunuz ? Geçen sene P34-35-36-37-38 de geçmiş yıllara göre beklenenin çok üstünde alım yapıldı sanki bu seneye umarım bir şeyler kalmıştır. -
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Üstadım, Uluslararası İlişkiler mezunları için açılmasını beklediğiniz yerler nelerdir ? Aile bakanlığı ilanın ilanında belirttiği gibi 30 uluslarası ilişkiler mezunu alımı yapar mı acaba ? Mezun ve sınava giren sayısı az olduğu için pek konuşulmuyoruz
-
2021 Uluslararası İlişkiler Alan Testi
Merhaba Arkadaşlar,
Başılığı biraz geç açtım ama bu seneki Uİ alan testi geçmiş yıllara oranla çok zor değil miydi ve sizler testi nasıl buldunuz ? Özellikle uluslararası hukuk soruları önceki yıllara göre biraz farklıydı sanki. Diğer konularda da kolay soru sayısı çok azdı. 30 32 net yapan Türkiye derecesi yapar diye tahmin ediyorum. -
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Arkadaşlar, 2021 KPSS'den sonra uluslararası ilişkiler mezunlarının başvurabileceği hangi kurumlar açılır ? Bu sene açılan ilanlardan sınav sonrası yine ilan ihtimali olan bir yer var mı sizce ? Bu sene Uİ için geçmiş yıllara nazaran çok ilan açıldı sanki 2021 sınavı sonrası ne açılır bilemedim
-
Okulu Uzatma ve KPSS, Yardım ?
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
İngilizce uluslararasi ilişkiler öğrencisiyim. Okulum ocak ayından itibaren 2.seneye uzadı. Normalde geçen sene bitmesi gerekiyordu. Ailem okulun uzadığını bilmiyor ve kpssye hazırlandığımı biliyorlar...
Kpss ile alakalı birkaç sorum olacaktı. Bu sene çift yıl malum kpss b puani ile atama olacak, ayrıca ortaöğretim kpss sınavı da var. Stratejilerim şu ; GK GY iyi bir temelim var, 3-4 ay da çalışmayı düşünüyorum hedefimde 95 üstü KPSS B puanı almak, seneye okul bittiği gibi atanmayı beklemek. Sorum şu KPSS B puanı ile alakalı, 2021 yılının hazirandan ayından sonra dhmi atamaları olur mu acaba ? Yoksa 2021 hazirana kadar 2020 puanı ile dhmi alımları yapar, kapatır mı ?Ikinci sorum : Kpss ortaöğretim sınavına girip ondandan maksimum puanı almak istiyorum. Eğer iyi puan yapmam halinde en kısa kaç içinde atanmış olurum ? Ek olarak gk gy ve uluslararası ilişkiler çözüp kpss a dan iyi puan alıp seneye saklamak istiyorum maksat dursun bir işe yararsa diye, iktisat maliye hukuk vb dersleri çalışacak vaktim yok. ( NOT: YDS : 87.5 , IELTS:6.5 )
Maalesef okulu uzattığimi aileme söyleyemiyorum ondan dolayı telafi adına böyle bir stratejiler düşündüm. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.