Açıköğretim ders kaynakları erişime açılmış.
kamiya_55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
İbf 72 puan,[bağlantı metni]([link url]([link url]([link url](link url)))) İbf’den başka bir arkadaşım 82 puan aldı.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@elif55 https://lookaside.fbsbx.com/file/f04cdde6b8c2df6219a93978b46b6cd3-0-4243305?token=AWzVtwhKphENLepbGjMbDPSBDTH2RGNTZA-g_c06tXCuEq-xKc2aUAXdFH3_cx-pLivpnxUneE-iMeqYOgD0ShixZrwDpjKAUTB1B-maqQPLnA53ciL1_um_9AXUyqbgh7FQE0uHgsW7gr4HZHG8OCorSAxJifSe8Ji5vjeWwEuVuPvasK3clkHHIrk5IM-kxHE1aMQGZ9fQImpPGhGlOQD1j7TC4Jhn-OJ3yZW55XFOnw şöyle bir
link var. Umarım çalışır -
RE: İTKİB 2021 ALIM İLANIKPSS A içinde yayımlandı
@north-remembers Sağlık olsun ben de sınırda kaldım.
kamiya_55 tarafından gönderilen son iletiler
-
@north-remembers Sağlık olsun ben de sınırda kaldım.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Muayene Memurluğu Alım İlanı 2021KPSS B içinde yayımlandı
Merhaba, arkadaşlar başvuru aşamasında şehir seçilmiyor sanırım. Başvuru yaptım ama şehir seçmedim sizde de öyle mi?
-
@meç İTKİB ve Ege dışında üçüncü birlik hangisi göremedim?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Kazananlar bu sitede takılmıyor anlaşılan
-
Konu dışında olacak ama İdarenin ilk derecede kaybettiği davayı kanun yoluna götürme zorunluluğu olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
Barajın altında kalır benim de muhtemelen.