Arkadaslar ben guncelleme yapamiyorum. Kimlik bilgileriniz hatali diye uyari aliyorum. Benim gibi hata alan var mi ?
Haruka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Haruka tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: A kadro memurluk ve öğretmenlik eş durumu
@calfagri aynı şeyden ben de sıkıntı yaşıyorum ama ne yapılabilir pek fikrim yok açıkçası. Olabildiğince takip ediyorum neler yapılıyor diye sadece. Benim biraz zamanım var, o zamana kadar bir şeyler yapılır da düzelirse ne ala, yoksa bir şekilde farklı yollar aramaktan başka çare pek yok gibi.
-
RE: A kadro memurluk ve öğretmenlik eş durumu
@odtüsbky Daha once buna benzer bir dava acildi. Eslerden biri polis ve biri ogretmen. "Zorunlu hizmet suresi boyunca eslerin farkli sehirlerde olmasi aile butunlugunu bozmaz" diye bir karar cikti mahkemeden ve bu danistay tarafindan da onandi. Merkez A kadroda olan birisi ile polis arasinda fark olur mu bilemem ama ben pek zannetmiyorum acikcasi.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaslar ben guncelleme yapamiyorum. Kimlik bilgileriniz hatali diye uyari aliyorum. Benim gibi hata alan var mi ?
-
RE: Salı Günü ( Şampiyonlar Ligi Maçları, Yapılacaklar, Hava Durumu, Anlamı, Tatil, İş, Dizileri vs ) Hakkında Konuşalım
@Destan Salı Günü ( Şampiyonlar Ligi Maçları, Yapılacaklar, Hava Durumu, Anlamı, Tatil, İş, Dizileri vs ) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:
Bu arada nedense keman sesine ilgi sarmış durumdayım, 2017 ve kemanı özdeşleştireceğim sanırım .
https://www.youtube.com/watch?v=tt2NIDtp-LsO zaman şunu da bir dinlemenizi öneririm.