TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. bakarsınolur
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bakarsınolur

@bakarsınolur

6
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bakarsınolur Takip etme Takip Et

bakarsınolur tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu

Bimer e Cimer e yazmaya Usenen  arkadaşlar oturduğunuz yerden ağlamakla,beddua etmekle ,hakkımı helal etmiyorum demekle olmuyor.bu ülke de neler değişti ki bize düşen 2020 ye hazırlanmak demekle de olmuyor. 2020 den daha düşük alacaksınız veya 2018 den 2019 dan 2020 den 3 senelik öğrenci grubuyla 1000 kişilik kadroya adeta sandalye kapmaca oynayacaksiniz.1000 kişilik kadro diyorum çünkü digerlerine kimlerin yerleşeceği şimdiden bellidir.ibf yi kurtaran ilan Guy dur...!!!
      Cimer ve bimer e bu asagida ki yazıyı kopyalayıp atabilirsiniz. ..

Bakanlığınizin  alınacağı belirtilen 2000 kişilik kadrosunda 2018 puanlarının kullanilamayacagi paylasildi. Bu durumda 2020 kpss ne girecek arkadaşların sınava girmeden ilan lari hazır iken 2018 kpss sine girip 2019 da giremeyen arkadaşlar in puanları ,emekler hiç edilmiş adeta 2018 kpss sinden yüksek puan aldıkları için cezalandirilmislardir.  Çıkacak ilanın 2018,2019,2020  veya 2018,2019 kpss puanlari kullanılacak şekilde revize edilmesini istiyoruz.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur
    • RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020

salgın nedeniyle mülakat zaten epey ertelenir adalet bakanlığı da mülakatları erteledi ama bu sınava konsantre olmak adına listelerin açıklanması için hepimiz arasak olur mu arkadaşlar. ?liste de ismimi görmeden çalışmaya başlayamayanlardanım:(

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@paretowilfredo siz öncü olun bişeyler yapalım lütfen puanım yanacak.2019 da girememiştim.hiç guy görmeyen bi puan...2020 lilerin daha sınava girmeden ilanları hazır.bizim puan var ilan yok böyle bişey olamaz
      hakkımız yenmesin öncülük edin etkinlik yapalım lütfen.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

arkadaşlar susmayın kabullenmeyin azınlık hakkı diye bişey var kendi kendimize üzülerek olmaz bu bişeyler yapsın herkes.bimer cimer bakanlığı arama twit ne varsa

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

bakarsınolur tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu

Bimer e Cimer e yazmaya Usenen  arkadaşlar oturduğunuz yerden ağlamakla,beddua etmekle ,hakkımı helal etmiyorum demekle olmuyor.bu ülke de neler değişti ki bize düşen 2020 ye hazırlanmak demekle de olmuyor. 2020 den daha düşük alacaksınız veya 2018 den 2019 dan 2020 den 3 senelik öğrenci grubuyla 1000 kişilik kadroya adeta sandalye kapmaca oynayacaksiniz.1000 kişilik kadro diyorum çünkü digerlerine kimlerin yerleşeceği şimdiden bellidir.ibf yi kurtaran ilan Guy dur...!!!
      Cimer ve bimer e bu asagida ki yazıyı kopyalayıp atabilirsiniz. ..

Bakanlığınizin  alınacağı belirtilen 2000 kişilik kadrosunda 2018 puanlarının kullanilamayacagi paylasildi. Bu durumda 2020 kpss ne girecek arkadaşların sınava girmeden ilan lari hazır iken 2018 kpss sine girip 2019 da giremeyen arkadaşlar in puanları ,emekler hiç edilmiş adeta 2018 kpss sinden yüksek puan aldıkları için cezalandirilmislardir.  Çıkacak ilanın 2018,2019,2020  veya 2018,2019 kpss puanlari kullanılacak şekilde revize edilmesini istiyoruz.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

arkadaşlar susmayın kabullenmeyin azınlık hakkı diye bişey var kendi kendimize üzülerek olmaz bu bişeyler yapsın herkes.bimer cimer bakanlığı arama twit ne varsa

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

@paretowilfredo siz öncü olun bişeyler yapalım lütfen puanım yanacak.2019 da girememiştim.hiç guy görmeyen bi puan...2020 lilerin daha sınava girmeden ilanları hazır.bizim puan var ilan yok böyle bişey olamaz
      hakkımız yenmesin öncülük edin etkinlik yapalım lütfen.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

salgın nedeniyle mülakat zaten epey ertelenir adalet bakanlığı da mülakatları erteledi ama bu sınava konsantre olmak adına listelerin açıklanması için hepimiz arasak olur mu arkadaşlar. ?liste de ismimi görmeden çalışmaya başlayamayanlardanım:(

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

@Estevez kalmayı bekliyorum .yds li diğer alımlara da baktığımda liste açıklanmadı.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur

ilk kez mülakata kalıcam da hangi kaynakları önerirsiniz mülakat çalışma için bölüm iktisat?

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bakarsınolur