Kurumu aradım. Komisyon hala çalışıyormuş, çalışma bitince bekletmeden açıklayacağız dediler.
Zebercet tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Yüksek Lisans Tezi Gözümde Büyüyor :/ Yardımmmm lütfeeeen
Aynı durumda olanları görmek bir rahatlatti beni. Teze geçene kadar her şey ne kadar güzeldi oysa. Şimdi her telefon çaldığında acaba danışmanım mı arıyor diye geriliyorum.
-
Pazartesi çok erken değil mi diye bir kaos yaratmadan önce şunu da ekleyeyim. Kurum 3 yılda bir müfettiş yardımcısı alıyormuş. Aldığı yardımcılar müfettişlik sınavı aşamasına gelince de tekrar süreci başlatıyorlarmış. 2013 alımındakiler mart sonunda müfettişlik sınavına girecekmiş. Bu yüzden de elimizde müfettiş yardımcısı kalmadı, güvenlik soruşturmaları nedeniyle de süreç uzadığı için bundan sonra süreç daha hızlı götürülür dedi. Müfettiş yardımcı olarak şeçilecek arkadaşlara 15 gün 1 ay kurum içi eğitim verilip sahaya çıkarılacak dedi.
-
@TORPİLSİZ ben başmüfettişle konuştuğumda pazartesi bile açıklanabileceğini ama imza süreçleri uzarsa cuma, en geç de 15 gün içinde açıklanmasının planlandığını söylemişti. Bu açıklamayı bir kenara bırakarak şunu söylüyorum hayalparest bir durum yok sadece realiteye dayanan adım atalım, kpss başvurusunu kaçırmayalım ya da açıklanacaksa boşu boşuna 400 TL gibi bir rakamı çöpe atmayalım diye bir şeyler öğrenelim dedim. Haa sizin farklı bir durumunuz varsa gayet rahat o bu hakkında kaygılanmadan bekleyebilecekseniz siz öğrenmeseniz de olur. Burada polemik yaratmayın.
-
@senolforum inşallah inşallah. Şahsen benim 3. Senem daha fazla KPSS ile uğraşacak takatim kalmadı artık Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Zebercet tarafından gönderilen son iletiler
-
@senolforum inşallah inşallah. Şahsen benim 3. Senem daha fazla KPSS ile uğraşacak takatim kalmadı artık Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@albertcan arşiv formunu diyorsunuz sanırım. Onu kazanan arkadaşlar dolduracak ve güvenlik soruşturmaları yapılacak. Her kurumda durum böyle benim bildiğim. 10-15 gün belki daha fazla da o süreç sürer. Kurumdakilere sorduğumda Mayıs'ta falan anca iş başı yaparsınız demişlerdi.
Şöyle bir durum var mülakat tarihi beklerken bize güvenlik soruşturmaları yapılıyor o bitince mülakat tarihleri açıklanacak denilmişti. Bu ne demek, güvenlik soruşturması yapıldı mı bilmiyorum. Ama arşiv formu doldurmadan nasıl yapıldı o da biraz muamma.. -
Kurumu aradım. Komisyon hala çalışıyormuş, çalışma bitince bekletmeden açıklayacağız dediler.
-
@TORPİLSİZ ben başmüfettişle konuştuğumda pazartesi bile açıklanabileceğini ama imza süreçleri uzarsa cuma, en geç de 15 gün içinde açıklanmasının planlandığını söylemişti. Bu açıklamayı bir kenara bırakarak şunu söylüyorum hayalparest bir durum yok sadece realiteye dayanan adım atalım, kpss başvurusunu kaçırmayalım ya da açıklanacaksa boşu boşuna 400 TL gibi bir rakamı çöpe atmayalım diye bir şeyler öğrenelim dedim. Haa sizin farklı bir durumunuz varsa gayet rahat o bu hakkında kaygılanmadan bekleyebilecekseniz siz öğrenmeseniz de olur. Burada polemik yaratmayın.
-
@eminbagirsakci ben öğle arasından sonra arayacağım. Bakalım ne diyecekler, sizi de bilgilendiririm.
-
Tarih olarak bilmiyorum ama arayıp biraz sıkıştırsak mı diye düşünüyorum. Kpss başvuruları başladı. Burası olursa boşuna Kpss ye başvurmayalım burası olmazsa da başvuruyu kaçırmayalım. Durumu anlatsak mı, ne dersiniz?
-
Pazartesi çok erken değil mi diye bir kaos yaratmadan önce şunu da ekleyeyim. Kurum 3 yılda bir müfettiş yardımcısı alıyormuş. Aldığı yardımcılar müfettişlik sınavı aşamasına gelince de tekrar süreci başlatıyorlarmış. 2013 alımındakiler mart sonunda müfettişlik sınavına girecekmiş. Bu yüzden de elimizde müfettiş yardımcısı kalmadı, güvenlik soruşturmaları nedeniyle de süreç uzadığı için bundan sonra süreç daha hızlı götürülür dedi. Müfettiş yardımcı olarak şeçilecek arkadaşlara 15 gün 1 ay kurum içi eğitim verilip sahaya çıkarılacak dedi.
-
@Zebercet ayrıca ben çıkışta ön görüşme yaptığım Başmüfettiş ile karşılaştım. Ona sizce ne zaman açıklanır diye sordum. Belki pazartesi bile açıklanabileceği ama bunun kendi tahmini olduğunu en geç ise 15 gün içinde açıklanabileceğini söyledi.
-
Mülakat sorularıyla ilgili durumu ben de paylaşmaktan yana değilim çünkü biz pazartesi girenler olarak karambole girdik, herkes için öyle olması daha adil olacaktır. Alandan soru geldiği belirtilmiş o bile yeterli bilgi bence bundan sonraki arkadaşlar için. Bu arada dün öğleden sonra 3 kişi girmemiş sabah ise herkes girdi. Bir kişinin daha işe girdiği için girmeyeceğini söyleyebilirim. Bugün katılım nasıldı.
-
@-Deficit- kişi başı yarım saate kadar yolu var gibi gözüküyor
Neler sorabilecekleri hakkında düşüncesi olan var mı?