@keynesinvarisi yaa itiraz etmek için bile para veriyoruz her seferinde. Okulda sınavdan sonra kağıdımı görmek istiyorum dediğimde "ama doğruysa puanını kırarım" ifadesinin kapitalist versiyonu. Rezillik.
Animenia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Animenia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@Karakartal-13
İtiraz sonuçlarını bende merak ediyorum. Ne zaman cevap verirler acaba -
@sagropa itirazların totali 10 TL ymiş. Neyse bu da iyi bir şey
-
@sagropa eğer baştan savma bir iş olmuyorsa kontrol edilir merak etmeyin bunun için de aksi bir cevap almazsınız.
-
@keynesinvarisi yaa itiraz etmek için bile para veriyoruz her seferinde. Okulda sınavdan sonra kağıdımı görmek istiyorum dediğimde "ama doğruysa puanını kırarım" ifadesinin kapitalist versiyonu. Rezillik.
-
@iibf00 itirazın açılmasını beklicez. Yarın açılır diye düşünüyorum. Olmazsa arıcaz, dilekçe, sosyal medya artık nereden yanıt alabilirsek. Çünkü sonuçları sorgulamak en doğal hakkımız
-
@sagropa benim de tanıdığım 2-3 kişi var. Bence de itiraz etmeliyiz. Yarın sınav sonucu itiraz başlığı açılır diye düşünüyorum Anadolu aöf te. İnşallah müspet sonuçlar alırız
-
@sagropa biz eşimle beraber girdik onun sınavı iyi geçmişti en kötünün de kötüsü 70 i vardı mutlaka. O yüzden itiraz etmek istiyoruz bizde
-
Evet itiraz etme gibi Bi durum var mı sonuçlara