@murkylord Ben de ilk bir mail adresimle yaptım. Sonra asıl başvuru mail adresimi öğrenince bir de onunla yaptım.
Htc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Htc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Ben de hala ulaşamadım başvuru sayfasına. Hem Explorer hem de Chrome'dan denedim ikisinde de sonuç alamadım.
Aslında başvuru tarihinden önce de Duyurular kısmına tıklamıştım ama sayfa görüntülenememişti. Başvuru tarihi henüz gelmediği için daha açılmadı belki de sayfa diye düşünmüştüm. Anladım ki yanılmışım... :'D -
@anonim_işsiz Mezun olduğumdan beri işsiz gezdiğim için böyle olası bir iş ihtimali için insan her şey yolunda gitsin istiyor dostum, telaş yaptırdıysam ayrıca affedin.
-
@murkylord Ben de ilk bir mail adresimle yaptım. Sonra asıl başvuru mail adresimi öğrenince bir de onunla yaptım.
-
@Samet144 Ben de sınav sonucu için denemiştim ama orada telefona gönderiyorlar şifreyi. Mülakat kısmı hiç aklıma gelmedi. Heyecandan herhalde. Çok teşekkürler bilgi için.
-
@Secondchance Eğer dediğin gibi bir durumsa varsa henüz tek adresle cevaplandırdım anketi hehe.
-
@Secondchance Evet, haklı olabilirsin. Aslında konaklama için değil de şu mülakata katılım durumu kafamı karıştırdı benim. En iyisi bankayı bir daha aramak. Olmadı bir diğer e-mail adresimle daha cevaplandırayım şu anketi... =')
-
@Aylin-Bilen-Telev Mülakatlar İstanbul'da, belirtilen otelde olacak.
-
Mesaj bana da geldi fakat başvurumu hangi e-mail adresimle yaptığımı unuttum. Muhtemel tahmin ettiğim bir e-mail adresimle anketi cevapladım ancak hala emin değilim. Acaba e-mail adresimi nasıl öğrenebilirim? Bankayı da aradım ama açan yok. Herhangi bir süresi yoktur umarım anketin?