@ansızınbirilan yanlış doğruyu götürmüyor. Min 80 yapılması gerek o bile riskli. Hele ki benim gibi yanlış tercih yaparsan 84 puanla açıkta kalırsın.!
Secondchance
@Secondchance
Secondchance tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın. Ben uzmanlık kazanan arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaştım. Kendisi eğitim sonunda maaşının yattığını ve 2400 yakın bi miktar olduğunu söyledi. Benim de eğitimim pazartesi başlıyor. Bu arada kendisinin dil tazminatı yoktu.
-
Referandum öncesi ilan gelir. Kpss puanları açıklanmadan da sınav yapılır. Min 2500 max 3000 guy hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar müfettişlik sınavı normal bir sınav değil. Ayrıca size maliyede müfettiş arkadaşlar ile görüşen biri olarak söylüyorum imkan verilse çoğu sıfırdan başlayıp gelir uzmanı tercih etmeyi ister. Tamam sorsan çok havalı güzel bir meslek lakin iş yükü olarak muazzam derecede zor 7 yıllık müfettiş arkadaş hala öğrenci gibi ders çalışıyor.
-
Anlaşılan ilan falan yok arkadaşlar. Var da diyemem yok da diyemem demek olumsuz cevap vermek istemiyorum anlamına gelir.
-
@ansızınbirilan Evet arkadaşım. Toplamda 100 soru. Ama guy sınavı cidden kolaydır çıkmış soruları çözen biri ortalama ne yapacağını az çok kestirir ben mesela 82 85 arası yapıyordum sınavdan 84 aldım. Ve sorularin yüzde 70 ini kalem kıpırdatmadan yapabilirsin. Önemli olan kolay gibi görülen bazı soruların çeldiricı olması birde kpss için çok detaylı çalışmanın verdiği bi dezavantajlik durumu oluyor. Guy da genel başlıklar çıkar hukuk için o yüzden detayına inmek yerine konu başlıklarına hakim olmak daha mantıklı. Bunlar benim tavsiyem.
-
Arkadaşlar benim mülakat bilgilerimde herhangi bir değişiklik yok. Acaba sadece grup mülakatı 4 ocaktan sonra olanların mi yerleri değişti. Sonuçta kalacak yer diye belirtildiğine göre ilk mülakatı kapsıyor olmalı.
-
@Forza iç kontrolden elenenlere ne teklif edilir
-
@sinan.taylan Beş sene geçerli diye biliyorum. Eğer süre sonunda yeniden puan alınmaz ise bir seviye geriye atılıyor. Yani seviyesi c olanlar tekrar sınava girmedikleri takdirde tazminat alamıyorlar.
Secondchance tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Bu akşam açıklanırsa kimse şaşırmasın.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@secondchance tabi ki şuanki durumda PTT çoğu kişi için vazgeçilmez bir fırsat, herkes şansını denemeli. Benim nacizane önerim alternatif başka bir iş imkanı olan arkadaşların bu tercihi ikinci plana atmasıdır. Özelleşmesine kesin gözü ile bakılan bir kurumda o kadro da kalma şansınız %50'dir. Şunu da eklemek isterim bugün ki şartları devam ederse bulunmaz bir nimettir PTT. Sağlık imkanları ve mesai saatleri bile yeteri kadar ikna edici...
-
Sizi asıl düşündüren PTT'nin özelleştikten sonra nasıl bir yapılanma işine girişeceği olmalı !
-
Sınav sorularını Gazi Üniversitesi hazırlayacak.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Halkbank İMT uzmanlık ile Ankara Guy arasında kalsaydınız kararınız ne olurdu arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın. Ben uzmanlık kazanan arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaştım. Kendisi eğitim sonunda maaşının yattığını ve 2400 yakın bi miktar olduğunu söyledi. Benim de eğitimim pazartesi başlıyor. Bu arada kendisinin dil tazminatı yoktu.
-
@sinan.taylan eğitim bittikten sonra yatıyormuş kardeşim ortalama 2300 civarı.
-
@senolforum yarın insan kaynaklarını arayıp tc nı söylersen sistemden kontrol edip en net cevabı vereceklerdir. Sonuçta hepimizin bilgileri kayıtlı kazanılmış bir hakkın varsa saklıdır. Hakkında hayırlısı olsun.