Arkadaşlar okulu aradım az önce, bir hanımefendi cevap verdi ve sonuçları bakanlığa gönderdiklerini, bakanlığın duyuru yapmış olması gerektiğini söyledi. Tahminimce bu hafta sonuçlar açıklanır. Bilginize
solely21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Gençlik faaliyetlerini AB’nin hangi kurumu yürütür gibi bir soru vardı. Ben AB komisyonu yapmıştım
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@beirutde ben de bu sıra (aday) numarasını başvuran sayısı olarak düşündüm hocam. Formun sağ üst köşesinde yazıyor.
-
@shepherd turizm amaçlı aldım geçen hafta. 199u arayın hocam aynı dakika izin oluşturuluyor. Araç plakanızı filan da alıyorlar.
-
@kamucubey ben dün Okulu aradım. Değerlendirme sürecinde dediler.
-
@solely21 bakanlık sitesinde gümrük rehberine girin, orda bulursunuz detayları
-
Yetkilendirilmiş yükümlü sertifikası, ticaret bakanlığı sitesinde ihracat belgelerinde mevcut hocam.
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Johnson mektubu vardı bir de
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@O1U9 mail attım ben. 4-5 hafta içerisinde açıklanır diye geri dönüş yaptılar bana pazartesi günü.
solely21 tarafından gönderilen son iletiler
-
@O1U9 çok teşekkür ederim. Umarım sizin içinde öyle olur
-
@O1U9 hocam pazartesi günü mail attım aynı gün dönüş yaptılar.
Değerli Adayımız;Sınav sonuçları, sınav sorularına yapılan itiraz vb. süreçler nedeniyle 4 ila 5 hafta içerisinde açıklanmaktadır.
Sınava ilişkin duyuruları http://asym.ankara.edu.tr/ adresinden takip etmeniz rica olunur.
Bilgilerinizi rica ederiz.
-
@O1U9 mail attım ben. 4-5 hafta içerisinde açıklanır diye geri dönüş yaptılar bana pazartesi günü.
-
Merhaba arkadaşlar, sonuçların bugün açıklanacağına dair bir söylenti var, bilgisi olan var mi ?
-
Gençlik faaliyetlerini AB’nin hangi kurumu yürütür gibi bir soru vardı. Ben AB komisyonu yapmıştım
-
Geometride paralel kenar sorusunu 8 yapan var mı ?
-
Johnson mektubu vardı bir de
-
@solely21 bakanlık sitesinde gümrük rehberine girin, orda bulursunuz detayları
-
Yetkilendirilmiş yükümlü sertifikası, ticaret bakanlığı sitesinde ihracat belgelerinde mevcut hocam.