@Reşo Sınavda 30 soruluk ve gayet belirleyici bir İngilizce bölümü vardı. Sizin “sadece iibf’den 500 kişi geçmiştir” yorumunuz biraz afaki geldi bana. Elbette açıklanınca göreceğiz ama öyle 500ler-600ler hiç sanmıyorum doğrusu...
denizlihorozu
@denizlihorozu
denizlihorozu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@sefa-turkdonmez Evet, ilandaki şekle göre hazırlamalıyız kendimizi elbette
Ben açıkçası yazılı sınavla uğraşmayacaklarını düşündüğüm için öyle söyledim. Umarım şimdiye kadar az çok hazırlandığımız kamu diplomasisi, dış politika, ua örgütler gibi alanlardan sorumlu oluruz. Kurumu arayan arkadaşlara farklı farklı cevap veriyorlar görünüyor. Süreç daha şeffaf olmalıydı...
-
Merhabalar arkadaşlar. Forumda yazılanları okudukça 75-80 bandında sıkışıp kalmış olacak bir puan bandı olacağını düşünmeye başladım. Tam 75 olarak hesapladım puanımı, -2 veya +2 duruma göre değişir elbet. Fakat fikrimi soracak olursanız, mülakata kalabilme açısından oldukça endişeliyim. Genel olarak arkadaşlarımız 75 üstü sanki. 2 yıldır kaymakamlık sınavına hazırlanan biri olarak encümen sorusunu kaçırmış olmak da gerçekten çok üzdü beni. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Burada belirli bir kitle var ve her birimiz emeğimizin karşılığı, iyi yerlerde olmayı hak ediyoruz...
denizlihorozu tarafından gönderilen son iletiler
-
@beirutde Sınavları beklediklerinden kötü geçtiği için çıkmışlardır hocam
-
@beirutde Elbette, hazırlık sürecinde idim zaten İletişim Başkanlığı sınavına hazırlanırken.
-
@beirutde Mesela 77 olarak hesaplasa idim çok daha rahat bir zihinle beklerdim sonuçları. Benimkisi sadece tahmin
Bakarsınız 70in bir tık üstü bir puanla kapatır, bilinmez elbette.
-
Merhabalar arkadaşlar. Forumda yazılanları okudukça 75-80 bandında sıkışıp kalmış olacak bir puan bandı olacağını düşünmeye başladım. Tam 75 olarak hesapladım puanımı, -2 veya +2 duruma göre değişir elbet. Fakat fikrimi soracak olursanız, mülakata kalabilme açısından oldukça endişeliyim. Genel olarak arkadaşlarımız 75 üstü sanki. 2 yıldır kaymakamlık sınavına hazırlanan biri olarak encümen sorusunu kaçırmış olmak da gerçekten çok üzdü beni. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Burada belirli bir kitle var ve her birimiz emeğimizin karşılığı, iyi yerlerde olmayı hak ediyoruz...
-
@beirutde basın kartının iptal sebepleri soruluyordu hatırladığım kadarıyla
-
@beirutde askerlik ve emeklilik şıkkı vardı, ben onu yaptım hocam; askerlik ve emeklilikte iade ediliyordu kart
-
@xinna “humiliated” diye düşünüyorum, doğru hatırlıyorsam eğer.
-
@sefa-turkdonmez Evet, ilandaki şekle göre hazırlamalıyız kendimizi elbette
Ben açıkçası yazılı sınavla uğraşmayacaklarını düşündüğüm için öyle söyledim. Umarım şimdiye kadar az çok hazırlandığımız kamu diplomasisi, dış politika, ua örgütler gibi alanlardan sorumlu oluruz. Kurumu arayan arkadaşlara farklı farklı cevap veriyorlar görünüyor. Süreç daha şeffaf olmalıydı...
-
Yazılı sınav olacağını pek düşünmüyorum. Çoktan seçmeli yapılır. Elimizdeki tek örnek olan Basın Yayın Enformasyon zamanındaki sınavın konuları tam kurumun işleyişine dair alanlardan. Türk dış politikası, kamu diplomasisi, siyasi tarih, ua örgütler ve ua iktisat kapsamlı bir sınav harika olur. Böyle müstesna bir kurumun sınavında muhasebe, maliye sorulacak ise vay halimize, en azından vay halime...
-
@Reşo Sınavda 30 soruluk ve gayet belirleyici bir İngilizce bölümü vardı. Sizin “sadece iibf’den 500 kişi geçmiştir” yorumunuz biraz afaki geldi bana. Elbette açıklanınca göreceğiz ama öyle 500ler-600ler hiç sanmıyorum doğrusu...