@beirutde okudum dediğin yönetmeliği bir daha okursan önce eleme sınavını geçenler belirleniyor bunlar belirlendikten sonra ya direk sözlü yada alan sınavı.işte alan kavramı burda ortaya çıkıyor. Yani önce 600 kişi belirlenecek sonra bunlar alanlarına ayrılacak.
Zazaza tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Zazaza tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@sauron27 işin trajik tarafı burda başvurma diyen herkes aynı durumda olsa başvururdu. İibf liden herhangi bir insanlık beklemem muhtemelen iibf okuyan insan yozlaşıyor. Bi öğretmenlerin toplumsallığına bakıyorum bide iibf linin bencilliğin. Burda başvurma diye yazanlara hiç ama hiç acımıyorum.(p9 89,9)
-
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mülakat için 6 kat fazla değil mi ? Son alımın sonuçlarına baktım, kimse aynı puanı almamış liste 99,98,97,96... Diye sıralanmış. Sanki ellerindeki listeye göre doldurmuşlar gibi
-
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Acaba mülakatlar mayıs başında olacak mı?
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Benim 73, arkadaşımında 70 i var.(iibf)
-
Doğrudan sözlü için sınav ilanında belirtmesi gerekiyor galiba ilanda böyle bir ifade yok. Aynı zamanda alan sınavı olmadan direkt sözlü için ilk 120 yi çağırıyor (alan ayrımı olmadan).
-
@beirutde okudum dediğin yönetmeliği bir daha okursan önce eleme sınavını geçenler belirleniyor bunlar belirlendikten sonra ya direk sözlü yada alan sınavı.işte alan kavramı burda ortaya çıkıyor. Yani önce 600 kişi belirlenecek sonra bunlar alanlarına ayrılacak.
-
Kimse yönetmeliği okumuyor mu ya. İlk 600 kişi için bölüm ayrımı yok.500 iibf lide yazılıya kalabilir. Tek kısıt alan sınavını geçecek kişi sayısında var.ilk 600 e giren biri hukuken dışarda bırakılamaz.