Hukuktan feragat verdim, yedeklerden cagiririz dediler umarım en kisa zamanda cagirirlar arkadaslar
issizavukat
@issizavukat
issizavukat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı
-
RE: Botaş 94 personel alacak 2017
Uzman yardimciligi icin, maas durumunu ve calisma kosullarini bilen var mi? Kapsam disi personel sayiliyormus yeni fark ettim
-
Yds ye bosuna emek verdik heralde, yds istemeyince 90 kusurle bile siralamaya giremeyecgimin farkindayim
-
@ozo88 bir gun degil hocam 24.12.2016-06.01.2017 arasinda, su an bile acik sistem
-
RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Internetle en ilgili kurum, en igrenc basvuru sayfasi ve formu
-
RE: Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı sınavı
@isletme94 duyuru olmuş, 14ünde bitecek galiba
-
Hukuktan girdim, korkuyordum ama öyle o kadar da gergin değildi ortam sanki... hukuk mülakatları bitti ama ileriki zamanda girecek arkadaşlarıma bilgi vermek için söyleyim, her alandan soru gelebilir.. ben idare ve anayasa daha çok bekliyordum ama arka arkaya ceza soruları soruldu, çektiğim zarftaki sorulardan biri cezaydı belki o yüzden ordan devam ettirdiler.. iktisat hakkinda da bir fikriniz olursa iyi olur.. çok gerilmeye gerek yok
-
@Hanskelsen belki henüz islememislerdir sisteme, feragat ediyorsaniz sizin beklemenize gerek yok biz personel daireye gondercez dedi, teslim edip ciktim.. personel daireyle de gorustum oncesinde, umarim.kisa zamanda islerler ve cagirirlar.
-
RE: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Alım İlanı
85e gelmez diye basvurmamistim hukuktan
issizavukat tarafından gönderilen son iletiler
-
@Hanskelsen belki henüz islememislerdir sisteme, feragat ediyorsaniz sizin beklemenize gerek yok biz personel daireye gondercez dedi, teslim edip ciktim.. personel daireyle de gorustum oncesinde, umarim.kisa zamanda islerler ve cagirirlar.
-
Hukuktan feragat verdim, yedeklerden cagiririz dediler umarım en kisa zamanda cagirirlar arkadaslar
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
@patronaj Mülakat a, basvuruyu yaptığımız yerde mi giriyoruz, başkanlığı arayacaktım fırsat bulamadim bir türlü
-
Hukuktan girdim, korkuyordum ama öyle o kadar da gergin değildi ortam sanki... hukuk mülakatları bitti ama ileriki zamanda girecek arkadaşlarıma bilgi vermek için söyleyim, her alandan soru gelebilir.. ben idare ve anayasa daha çok bekliyordum ama arka arkaya ceza soruları soruldu, çektiğim zarftaki sorulardan biri cezaydı belki o yüzden ordan devam ettirdiler.. iktisat hakkinda da bir fikriniz olursa iyi olur.. çok gerilmeye gerek yok
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
@patronaj genel sorular derken alaninizla ilhili sorular mi hocam
-
RE: Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı sınavı
@isletme94 duyuru olmuş, 14ünde bitecek galiba
-
RE: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Alım İlanı
85e gelmez diye basvurmamistim hukuktan
-
@Antimülakat tesekkur ederim hocam. Insanda ister istemez soru isareti oluyor diger uzmanliklarla ne farki var diye, keza su an mulakatina girecegim baska kurumlar da var, tabi girecegimiz garanti degil ama insan en iyi imkana sahip olan olsun istiyor.
-
Uzman yardimciligi icin, maas durumunu ve calisma kosullarini bilen var mi? Kapsam disi personel sayiliyormus yeni fark ettim
-
RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Internetle en ilgili kurum, en igrenc basvuru sayfasi ve formu