@iyimser16 Şimdi genelde anlatılanlar "on yıl önce dershaneye gittim üstümü çizdiler" şeklinde oluyor ama sonra bir öğreniyoruz, telefonda bylock çıkmış ya da ciddi anlamda somut deliller var örgüt üyeliğine dair. Bunun dışında tamamen tahmine ya da soyut şeylere dayalı durumlarda kimse kimsenin üstünü çizmiyor, çizemez. Kötü niyetli bir kasıt olmadıktan sonra devletin böyle bir şeye tevessül etmesi asla mümkün değil. Gönlünüzü rahat tutun.

patronaj tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
RE: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zencimusa Dua yerine geçsin hocam, inşallah :):)
-
RE: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@giantsbane @H_Yılmaz Bugün aradım. @textliner'a söylenenlerin aynısı bana söylendi. Yakın zamanda açıklanacak dendi, ısrar edince de yuvarlak cümleler kuruldu... Mülakata kaç kişi kaldı sorusuna da, "ilanda belirtilen sayıda kişi mülakata hak kazandı" dendi. Bu da muğlak gerçi, çünkü ilanda 48 kişi deniyor fakat son puan alanla aynı puana sahip olanlar da çağrılıyor. Haberdar etmek istedim.
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@kadir_karasu Devlet Denetleme Kurulu değil mi hocam o?
-
@leyla Açıkçası bayağı sevindim : ) 40 doğrunun altına düşmek, psikolojik eşiğim olmuş durumda.
-
@textliner Cevabınız doğrudur hocam da ben kendi işaretlediğim hatalı şıkkı hatırlamak için sormuştum
Yine de teşekkür ederim.
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
Benim soruma cevap verilmedi ama ben bana sorulmadan yazayım
Mülakat zarf usulü idi değerli dostlar. "Genel sorular, Avrupa Birliği ve İngilizce" başlıklı üç kutudan soru çekiyorsunuz. İngilizce, alanla alakasız sorulardan geliyor. Zarf usulü olduğu için bunun dışında ne desem boş. -
@issizavukat Alanla alakalı genel sorular üstad evet. Sanırım hukuk alanından gireceksiniz. Muhtemelen ilgili konularla hukuk ortak kümesinde yer alan sorular gelecek. AB ile ilgili hukuksal sorular AB kutusunda olacaktır.
-
RE: Hangi Şehirde Hangi Kütüphane
@busus Konak İl Halk Kütüphanesi. Liseliler tarafından işgal edildiği zamanlar hariç gayet merkezi ve sessiz bir yer.
patronaj tarafından gönderilen son iletiler
-
@margaretthatcher Evet ama başka bir kurumda çalışmaya başladığımı ve gelemeyeceğimi belirttim, listeden çıkartılacağım. Böyle böyle liste Cuma'ya kadar netlik kazanır diye düşünüyorum.
-
Asil listede kazanan kişileri telefonla arayıp geliş durumuna göre listeyi netleştirme süreci başlamış. Dolayısıyla bu Cuma gününe kadar açıklanacağı kanaatindeyim. Bekleyen arkadaşlara böylece duyurmuş olayım.
-
RE: Öyle bir söz var ki...
"Sonu olan bir şey, başından itibaren yoktur".
Eugène Ionesco -
@iyimser16 Şimdi genelde anlatılanlar "on yıl önce dershaneye gittim üstümü çizdiler" şeklinde oluyor ama sonra bir öğreniyoruz, telefonda bylock çıkmış ya da ciddi anlamda somut deliller var örgüt üyeliğine dair. Bunun dışında tamamen tahmine ya da soyut şeylere dayalı durumlarda kimse kimsenin üstünü çizmiyor, çizemez. Kötü niyetli bir kasıt olmadıktan sonra devletin böyle bir şeye tevessül etmesi asla mümkün değil. Gönlünüzü rahat tutun.
-
@iyimser16 Hocam belirttiğim gibi; güncele uzanan somut bir bağlantı olmadıkça endişe etmeniz için hiçbir sebep yok.
-
@cexay 10 sene önceki bir olaydan yola çıkarak kimsenin ekmeğine engel olunmaz. Somut bağlantılar aranır. Somut bağlantı bulunduktan sonra da hiçbir şey ve hiç kimse kâr etmez.
-
@iyimser16 Çeşitli kriterleri var bunun. Öncelikli kriter; "tam burslu mu okudunuz yoksa ücret vererek mi"; ikinci olarak, "söz konusu üniversiteyi tercih etme sebebiniz". Bu iki kriter esas alınarak daha da derinleşebiliyor. Ama son tahlilde, orada okuyan herkesi topyekun damgalama diye bir şey zaten mümkün değil. Ekstra endişe duymanıza gerek yok.
-
@goinfor1 Hesabı açar açmaz bunu yazmanız ilginç olmuş. Bunu yazmak için hesap açmanız daha da ilginç : ) Bu başlıkta insanlar birbirinden "kaçırarak" değil, birbiriyle "paylaşarak" bulundu bugüne değin. Kaldı ki burada istediğim şey; sorulan soruların yazılması değil, teknik özelliklerdi (mülakata kaç kişi girdi, ortam nasıldı, nasıl geçti vb.) Ama pekala sizin dediğiniz gibi olsun; kimse yazmasın, önce girenlerin hakkı yenmesin (bu ne demekse artık, o da ayrı mesele).
Selametle. -
Dostlar; mülakat hakkındaki görüşlerinizi ve tecrübelerinizi merakla bekliyorum.