Arkadaşlar açıklandı. 2 yıl sonunda ve 10.mülakatımda çok şükür oldu. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah, şu sevinci yaşatsın
cexay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Milletin tadı kaçmasın diye, kazanamayanlar oruç oruç sövmesin diye iftardan sonra açıklayacaklar sanırım
-
RE: Burs Kredi Sonuçları
https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr
Arkadaşlar bu adresten kredi/burs hesabınızın hangi şubeden açıldığını, kartınızı hangi şubeden ve hangi tarihte alabileceğinize bakabilirsiniz.
Sanırım onda da Tc kimlik son hanesine göre bi tarihlendirme yapılmış yığılma olmaması için -
@niloya Kesinlikle öyle. Ve geçen yıl 6 mülakat geçirip elenmiş bi insanım ilk 15te olarak.
İyi kötü, haklı haksız bir sürü şeyle karşılaştım. Yine de giren hiç bi insanın yerinde gözüm olmadı, bundan sonra girecek insanların da yerine göz dikmek yanlış. Nasibim değilmiş dedim bekledim. Emeğimi verdim bekledim.
Belki sgk istatistik alımı açmaz, yine de nasip der beklerim.
Ama rica ediyorum herkesin emeğine saygılı olalım. Kimileri 4 5 yıldır bu süreci yaşıyo, kimileri yeni başladı bi umutla.
Birbirimizi en iyi anlayacak insanlar yine biziz. -
Arkadaşlar bugün belge teslimine gittim. Okul ve noter tasdikli diplomanın kabul edildiğini ve duyuruyu güncellediklerini söylediler.
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@sımplypassenger Çalışma uzman yardımcılığı için de aynı performansı bekliyoruz hocam süpersiniz:)
-
@myself
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Bilim sanayi uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığıBildiklerim bunlar hocam. Unuttuklarımı da arkadaşlar ekleyebilir.
(Eklenenleri de yazarak güncelledim)
•Vgm müfettiş yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
•Kalkınma uzman yardımcılığı -
Arkadaşlar bugün saat 4 gibi beni arayıp atamamın onaylandığını, bayramdan sonra 6 eylül de başlayıp başlayamayacağımı sordular. Gözümüz aydın:)
-
@Aristo ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Başvurular başladı mı ? Yazmıyor be zaman olduğu ilanda
Başvurular 21 Kasım - 2 Aralık arasında alıncak. İlanda yazıyor
-
@Necmettin-Artun ben de istatistikte ilk 15 teyim ve bekliyorum arkadaşım. O zaman bi zahmet sen bekle de biz girelim. Gördüğün gibi daha yüksek puanla henüz hiç bir ilan açılmadan bekliyoruz.
Bencillik yapmayın. Elinizden kadro alınıyo sanki
cexay tarafından gönderilen son iletiler
-
@balçiçek Hocam asillerden konuştuğum baya bi arkadaş çağırılmıştı istatistikten. Ama buraya yazan çıkmadı ben de anlamadım bilgi alışverişinde tıkanıklık oldu.
Yedekler konusunu bilmiyorum belki bi farkı vardır hocam sorun isterseniz bayramdan sonra -
Arkadaşlar bugün saat 4 gibi beni arayıp atamamın onaylandığını, bayramdan sonra 6 eylül de başlayıp başlayamayacağımı sordular. Gözümüz aydın:)
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
@polisiye-roman Bu dediğiniz kararı resmi olarak gösterebilir misiniz? Çünkü uzun zamandır araştırıyorum soruyorum fakat bu dediğiniz şeyi ilk defa duydum. Hatta eski sistemde kişi sadece kendinden sorumludur şeklinde araştırma yapılıyordu. Malum olaylardan sonra aileye bakılmaya başlandığını biliyorum. Fakat 3.dereceye yayılması tamamen saçmalık.
Şu süreçte malum yapıyla bağlantısı çıkan insan sayısını hesaba katar istatistiğe vurursak nüfusun %90 ının 3.derecesinde mutlaka sıkıntılı insan çıkacaktır. Çünkü her yerdeler gördük bunu.
İnsanları paniğe sürüklemeye gerek yok böyle dayanaksız bilgilerle -
@paradise06 Rica ederim hocam:)
@çsgbuzmyard Bilgim yok fakat il emniyet olduğunu tahmin ediyorum. İlçelere gönderilceğini sanmam dosyaların
-
@paradise06 Soruşturma devam ediyo hocam @mülkiyemüfettisi arkadaşın da aktardığı bilgilere bakarsak en azından dosyalarımız gitmiş emniyete. Bitmesini bekliyoruz. 1 2 ay arası sürer diye düşünüyorum en fazla. Sgk o zamana il tercih olayına gelmiş olur. Oraya bizden tercih yapan olsa da evrak verebilecek kadar vakti olcağını sanmam:) başlamış oluruz o döneme diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun
-
@çsgbuzmyard Malesef beklemedeyiz. Bilim sanayi kazanan arkadaşlar emniyeti arayıp belgenin onlara ulaşıp ulaşmadığını sormuşlar, belge gelmediğini söylemişler.
Hala gönderilmedi mi yoksa bilgi mi veremiyolar orası belli değil tabi.
Biz de o şekilde sorsak mı diye düşünüyorum -
@paradise06 Hocam ben ÇSGB kazanmıştm evrakları vereli 2aya yaklaştı. Sgk sayfasını arkadaşım için takip ediyordum açıklanacağı gün:) sgk mülakatına girmiştim tabi aynı dönem olduğu için ama olumsuz oldu zaten benim.
Çevremde hem Çsgb hem Sgk kazanan duymadım açıkcası. Umarım yardımcı olmuşumdur:) -
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
@burcuburcu Biz bekliyoruz hocam Çalışma Bakanlığı uzman yardımcılığı için.
Bilim sanayi bakanlığı kazanan arkadaşlar da beklemede diye biliyorum -
Bugüne yetişmeyecekse yetişmedi yarına sarktı diye de tweet atsalardı keşke.. Bunu yapmadıklarına ümitlenmeli miyim yoksa umursamıyolar diye üzülmeli miyim bilemedim. Kafalar karışık