Kimsenin umrunda değiliz arkadaşlar bu net , insan ömründe 1 gün bile çok önemliyken biz puanlarımızı aldığımızdan beri bekliyoruz, bekletiliyoruz aylarca. Hem de neden bekletildiğimizi bile bilmeden.
margaretthatcher
@margaretthatcher
margaretthatcher tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Alım İlanı 2017
Konu hakkındaki sorulara genel cevap vereyim. Geçtiğimiz sene eylül ekim gibiydi alım, sınav bilgisayar ortamında oluyor ve 5 katını çağırıyorlar, sınav zorlayıcı ingilizce listening, kelime anlamı soruları var ve kolay sorular değillerdi, ayrıca görsel hafızayla ilgili testler var hızlı cevap verilmesini gerektiren örneğin 653635 diye bir sayı çıkıyor içinde kaç tane 6 var 2 den fazlaysa 1.şık azsa 2. Şık gibi sorular ve bu soru için düşünme zamanınız yok sorular akıp gidiyor. 2 saati bulan bir sınavdı ve dediğim gibi zorlayıcıydı. Yds'den 70 istiyor, kpssden p3le alım yapıyor bölüm şartı yok stajyer kontrolörlük için. Sınavdan sonra puanınızı alıp il tercihlerinizi liste yapıp veriyorsunuz. Ben geçen sene sınavda elendim sürecin devamında mülakatlar oldu ve hastane raporu alınıp 1 yıllık eğitime başlandı. Eğitim için de duyduğum çok stresli olduğuydu, Verdiği maaş kadar da çaba isteyen bir iş anlayacağınız.
27/12/1991 sonrası doğumlular başvurabilir notunu da ekleyelim. -
RE: KPSS Başvuru Ücreti Rezaleti
Buna da ses çıkarmazsak neye ses çıkaralım arkadaşlar? Doğru düzgün alım olmadı puanlarımızın geçerliliği 1 yıl oldu sınav ücreti rekor kırdı artık sesimizi duyuralım.
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
15 kişiyi açıklamak bu kadar mı zor
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Kaç katı aday mülakata kalacak bilgisi olan var mı? Aynı gün thy'de sınava çağırıyor, spk'yla ikisi kıyaslanmaz bile ama klasik sınavda kendimi yeterli görmediğim için thy'de şansımı daha yüksek görüyorum o yüzden thy'nin sınavına gitmeyi düşünüyorum.
-
RE: 2017 İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Yabancı ortağı yok ama toefl ve ielts kabul edip yds kabul etmeyen ilginç banka. Diğerleri yapsa anlarım da bu çok tuhaf geliyor.
-
Forumdan kazanan dostlar var mıdır? Ben de kazananlardanım.
margaretthatcher tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
Elimde skytest mevcut almak isteyen mesaj atabilir
-
RE: Forex nedir? Forex nasıl para kazandırır ?
Forex kur'un anlık hareketlerinden getiri sağlayıp kaybettiren bir yatırım aracı. Küçük yatırımcılar için yüksek risk barındırır. Tüm yatırımın saniyeler içinde sıfırlanması söz konusu. Bu yüzden yatırımcı sınırı getirilmişti geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam.
-
Forumdan kazanan dostlar var mıdır? Ben de kazananlardanım.
-
@patronaj siz de asil listede misiniz?
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@dividant2 çoğu sınıfta kameralar çalışmıyor bile hocam bu kadar dert etmeyin. Sınavınızın iptal olması yada bir sorun yaşamanız için görevlinin sizin hakkınızda not düşmesi gerekli onu da yapmamışlardır kimse böyle bir vebale girmez zaten böyle bir olay için.
Geçen sene sınav çıkışında bir arkadaşıma sen kimlikteki kişi değilsin farklı biri girdi sınava diyip tutanak tuttular savunmasını aldılar , fotoğrafını çekmek istediklerinde kameralara bakılsın zaten kayıt almadı mı diye söylediğinde kameraların çoğu çalışmıyor demişler. Ben de ordan biliyorum. Yani rahat olabilirsiniz. Bizim sınıfta hocalar biz sınavdayken sınavla ilgili görüşlerinize süreleri yazarsınız artık dediler normalde yasak bizle konuşmaları biz soruları çözerken , o zaman bizim sınıfın komple sınavının iptali gerekir:) -
RE: DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Alım İlanı 2017
@aliveli @akpnr geçen alımın tüm puanları sınav sonuçları da dahil olmak üzere sitesinde var. 2016 duyurularına bakabilirsiniz, kpss 78 civarıyla sınava katılmaya hak kazanılmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu alımda sayı daha fazla ve tek yıldayız daha da düşer.
-
RE: KAMUDA İSTİHDAM EDİLMEYİ BEKLEYEN İİBF/SBF MEZUNLARININ HAKLI İSYANI!
@oguzhan24 hocam bölümlerimizi sertifikasyona indirgeme fikrine nasıl eriştiniz? 'İktisadi ve idari bilimler' denmesinin sebebi bu fakültelerin bilim merkezi olmasıdır, işletme iktisat, uluslararası ilişkiler vs her bir bölüm kendi alanında ağır derslere ve altyapılara sahiptir. Asıl sorun iyi eğitim verilmeyen sadece marketten alınır gibi dağıtılan diploamalardır. İyi üniversitelerde gerçekten kaliteli eğitim verilmekte.