Okulla birlikte götürebilmek için uzaktan eğitim arıyorum. Yüz yüze eğitimlerin ücretleri yüksek olduğu için beni düzene sokacak, yol gösterecek bir kurs arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
muratbey tarafından gönderilen son iletiler
-
Uzaktan KPSS Kursu Önerisi
-
RE: Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
@gürkan35, içinde söyledi: Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
@muratbey Bence gramer acısından çok kötü değilseniz kurs mantıklı olmayabilir. Bol bol okuma yapmanız daha yararınıza olacaktır. Ben öyle yapıyorum şahsen
Gramerim iyi olduğu söylenemez. Fakat bunun yanında sınava ilk kez gireceğim için nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum bu yüzden kursa katılmaya sıcak bakıyorum. Fikriniz için teşekkür ederim
-
RE: Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
Arkadaşlar araştırmam sonucu online canlı dersler nisan ayında başlamış. Şuan almak benim için biraz mantıksız geldi. Bunun yerine offline kayıt şeklinde ders satın almak sizce mantıklı mı? Düşünceleriniz neler
-
Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
Moda dil, Akın dil, Remzi hocayı yarın ziyaret etmeyi düşünüyorum. Gitmeden önce forumdan fikir almak istiyorum. Saydıklarımı önerir misiniz veya başka kurs önerir misiniz?
-
Aöf Lojistik Veya Dış Ticaret Okumak
Arkadaşlar ben iktisat 3.sınıf öğrencisiyim sizce aöf lojistik veya dış ticaret okumak iş aradığım dönemde bana faydası olur mu?
-
RE: TCMB Hakkında Bir Takım Sorular
@econ101 önerileriniz için teşekkür ederim. Hemen yl başlatmanın nasıl bir avantajı olabilir?
-
TCMB Hakkında Bir Takım Sorular
Dostlar iktisat 2. Sınıf öğrencisiyim kendimi bu kurum için hazırlanmak istiyorum önerileriniz nelerdir? Ayrıca aklıma takılan birşey daha var tcmb alımlarına baktığımda 2012 2013 gibi alımlar olmuş sonra 2017 ve 2019 aralığında alımlar olmuş mezun olduğum dönemde 3 4 sene ilan gelmeme olasılığı var mı?