@hayatbenim okudugum universitenin bi ilcesindeki egitim fakultesinin ismini sordular oysa biliyodum ama heyecandan o an hic aklima gelmedi ben de hala atlatamadim kendi kendime sorgulayip duruyorum kafamda ne iyi diyebiliyorum ne kötü herkesin hakkinda hayirlisi olsun
shrfth26 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Ben de takip ettigime gore genel de hep mevzuattan soruluyo diye mevzuata ve anayasa idareye agirlik verip calismistim o zamana kadar da komisyon ayniydi ben bi girdim sorular tamamen genel kültür ve sonradan komisyonun degistigini anladim. Farkli tarz sorular gelince sasirdim acikcasi moralim bozuk ciktim hayirlisi artik yapacak bisey yok.
-
@Diego33 bilmiyorum kardes insallah bi mucize olmustur da listede adimiz olur
shrfth26 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Alles-Klar muhabbet olsun diye sorulan sorular bazilari. Bana da evli misin sorusuna ewet deyince çocuk var mi diye sordular henüz yok dedim. Mulakata giren hemen hemen herkese soruluyodur diye düşünüyorum tanima amacli
-
@Diego33 bilmiyorum kardes insallah bi mucize olmustur da listede adimiz olur
-
@Diego33 onu bana da komisyon baskani mulakat bittiginde soylemisti sanki olumsuz oldu da uzulmuyum diye soyledi gibi geldi bana sonraki gunlerde de baya aklimi kurcaladi
-
Ben de takip ettigime gore genel de hep mevzuattan soruluyo diye mevzuata ve anayasa idareye agirlik verip calismistim o zamana kadar da komisyon ayniydi ben bi girdim sorular tamamen genel kültür ve sonradan komisyonun degistigini anladim. Farkli tarz sorular gelince sasirdim acikcasi moralim bozuk ciktim hayirlisi artik yapacak bisey yok.
-
Umarim bian once aciklanir belirsizlikte kpssye calismak cok zor
-
@gencbiraday bugün komisyon baskani gokce ok muydu
-
@hayatbenim okudugum universitenin bi ilcesindeki egitim fakultesinin ismini sordular oysa biliyodum ama heyecandan o an hic aklima gelmedi ben de hala atlatamadim kendi kendime sorgulayip duruyorum kafamda ne iyi diyebiliyorum ne kötü herkesin hakkinda hayirlisi olsun