@oz-ece35 tamam hocam yüreğime su serptiniz teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
m.keynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@çölkaplanı alandaki 100 sorunun 50sini, genel yetenek ve ingilizce de 25 ini doğru yapmak gerekiyor hocam
-
@churcill hocam ilk ben de sizin gibi düşündüm öyleyse tercih yapmanın ne mantığı var dedim, yüksek alıp ilk tercihine kalan alınmayıp çok düşük puanlı mı alınacak dedim ama bazıları ilk sıraya yazdığınızın mülakatından elenirseniz ikiye girebilirsiniz ama eğer ilk sıraya yazdığınız mülakata kalamazsanız ikinci tercihinize çağırılmazsınız
-
Arkadaşlar merhaba benim kafam çok karıştı bana bir yardımcı olur musunuz? İlk tercihe müfettiş ikinci sıraya uzman yardımcılıüı yazdım. Müfettişlik 100 kişi çağıracak mülakata. Mesela ben yazılı sınavda 101 inci oldum müfettişlik mülakatına giremedim peki ikinci tercihime girebilir miyim? Bazıları ilk tercihinin mükakatına kalamıyorsan ikinci tercihinde yanar diyor bir yardımcı olun Allah rızası için kafayı yemek üzereyim