arkadaşlar bugun yalçın akdogan burdaydı kitabını imzalatırken sayın bakanım kamuya yeni alım olmadıgından iktisadi ve idari bilimler mezunları yuksek puanlar aldıgımız halde acıkta kaldık uzman denetmen gibi alımlar bekliyoruz dedim yüzüme baktı ciddi ciddi kafasını salladı ne derece bi işe yarar bilmiyorum ama ben mesajı ilettim sevgiler
maliyeciadayi
@maliyeciadayi
maliyeciadayi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaslar bence Chp grup baskanvekili özgür özer parti sözcüsü selin sayek böke muharrem ince
Ak parti grup baskanvekilleri naci bostancı ilknur inceoz mehmet muş bülent turan mustafa elitaş Parti sözcüsü Yasin Aktay a falan yazalım
Maraştan Mahir Ünal a falan bunlar partide sözü gecen ağırlıgı olan isimler bence -
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
arkadaslar gecen tapu kadastro genel mudurlugune il tapu uzman yrd.alımı olacak mı diye yazdım
genel mudurlugumuzce mulkiyet uzmanı mulkiyet uzmaN Yrd.kadrosunun istihdamına yönelik calısmalar devam etmektedir diye cevap gelmiş böle bi meslek var mı=?ya da duyumu -
RE: Iktisat soru bankası yardımı!
@ekstrafiskal aynen hocam aynen bende uluslar mezunuyum bölümümüz zevkliydi ama şu an lanetler yagdırıyorum
bazen keske maliye falan okusaymısım diyorum -
yds sorunsalı ?
Arkadaslar yds basvuruları basladı şimdi yds puan hesaplamasında yok ama kurumlar sart kosar mı girmeli mi ??
-
istanbuldan elenmiştim bakalım istikamet nere olacak adana fln yokmu bıcı bıcı yiyek
-
RE: Guy çalışma başlığı / 2016/2017 değişikliler
nasıl bir calısma yontemi yapıyorsunuz arkadaslar kpss ile arada zaman az gk gy falanda var ?
maliyeciadayi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Ülkü onu bilmiyorum kardeş
-
@Mmrtz saol kardeş Allah razı olsun
-
ben basvurumu yolladım sonra kontrol amaclı basvurdugunuz sınavlar kısmından baktım aday no da var gönderildi de dio ama cıktı alamıorum basvuru tarihi bitmeden alamazsınız dedi korktum
-
RE: Guy çalışma başlığı / 2016/2017 değişikliler
nasıl bir calısma yontemi yapıyorsunuz arkadaslar kpss ile arada zaman az gk gy falanda var ?
-
@kismetnasip başbakanlık imzasından dolayıdır o hocam adam 2000 kişi yazdı ama bakalım basbabakanlık ne zaman imzalayacak veya 2000 kişiyi alacak mı
-
@gozde41 gec olsunda güç olmasın hocam o kadar bekleyip elenmekte var şekil a da gözüktüğü gibi
-
@Mmrtz çorum da yapmıs kardeş youtube da var https://www.youtube.com/watch?v=OnecpHlMNRc