TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. cappuccino
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

cappuccino

@cappuccino

3
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

cappuccino Takip etme Takip Et

cappuccino tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Hepimiz zaten stresli bir sekilde haber bekliyorken gelen her mesaji umutla açıyoruz. Ustune bir de alakasız konusmalar gormek iyi gelmiyor. Bundan sonra gereksiz konusma olmasa sanki hepimiz icin daha hayırlı olur. Sadece açıklanınca yazılsa mesela?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino
    • RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@Bahriyelii61 estağfurullah rahatsızlık degil tabi ki. Bizi en iyi yine biz anlarız. Umarim hepimiz için biter bu stresli günler. Fakat bu hafta da bekleniyorken hep birlikte duyarlı olmalıyız diye düşünüyorum. Açıklanınca toplanalim burda 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

cappuccino tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Bol maaşlı işlerin mülakatlarından elenenler ne hissediyor?

@davyjones ıngilizce barajini geçemedim ne yazik ki

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      cappuccino
    • RE: Bol maaşlı işlerin mülakatlarından elenenler ne hissediyor?

@davyjones major depresyon...

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      cappuccino
    • RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı 2022

@davyjones iktisadi ve idari bilimler

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      cappuccino
    • RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı 2022

Arkadaşlar doğru olduğunu düşündüğünüz cevaplari paylasabilir misiniz alanda?

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

Benim de basarili arkadaslar. Ic kontrol icin girmiştim. Kazanan herkesi tebrik ederim. Hepimiz icin hayırlısı olsun 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

@kebapçıhakkıusta duyum nerden hocam?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

@Bahriyelii61 estağfurullah rahatsızlık degil tabi ki. Bizi en iyi yine biz anlarız. Umarim hepimiz için biter bu stresli günler. Fakat bu hafta da bekleniyorken hep birlikte duyarlı olmalıyız diye düşünüyorum. Açıklanınca toplanalim burda 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

Hepimiz zaten stresli bir sekilde haber bekliyorken gelen her mesaji umutla açıyoruz. Ustune bir de alakasız konusmalar gormek iyi gelmiyor. Bundan sonra gereksiz konusma olmasa sanki hepimiz icin daha hayırlı olur. Sadece açıklanınca yazılsa mesela?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

@troya hocam siz hangi mulakata girmistiniz?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino

Arkadaslar sonucu nasıl aciklayacaklar maille mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cappuccino