Şimdi 1 hafta sonuç beklemeden geçiriyoruz arkadaşlar. Ondan sonra her gün açıklanma heyecanıyla sonuçları bekleyeceğiz inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Sayılı gün kaldı
BELDO53 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Aldığım duyum şuanda bakanlıkta çoğu kişinin izinli olduğu en iyi ihtimal ay sonu ancak muhtemelen sarkacağı yönünde. Eylül ortalarını bulur gibi.
-
@kıymalı-puding malesef bilemiyorum o kadar ayrıntısını
-
@kıymalı-puding orayla ietibat halinde birisi. Ama dediğim gibi net şeyler değil Hatta ben bakanlıkta bile şuan net bir takvim olduğunu sanmıyorum ki biz bilelim
BELDO53 tarafından gönderilen son iletiler
-
Beyler Gün bugündür. Açıklanacak bugün. Hepinizin hakkında hayırlısı.
NET BİLGİDİR. SONUÇ BEKLEMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
-
Şimdi 1 hafta sonuç beklemeden geçiriyoruz arkadaşlar. Ondan sonra her gün açıklanma heyecanıyla sonuçları bekleyeceğiz inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Sayılı gün kaldı
-
Sonuçta arkadaşlar mantıklı olan yakın zamanda açıklanacağını bilen duyum alan biririnin bu bilgiyi paylaşması. Ben ve başka benim gibi haber alan sonraki tarihlerde açıklanacağını bunları paylaşması şu yüzden. Milletin hakkına giriyorlar. Buyrun Alper bey şimdide temenni yazmış. Onu yazdığında kaç bin kişinin umutlanacağını düşünemiyormusun sen. Kul hakkına giriyorlar. Yazıklar olsun
-
@yasamor
eyvallah kardeşim. Liste hazırmış ancak son hali değilmiş Girip çıkanlar olacakmış. Yarın kesin açıklanmayacak düşük ihtimal bu ihtimalide işler hızlı giderse kendi fikrimce veriyorum haftaya ama söylenen net bilgi önümüzdeki değil sonraki hafta açıklanması. He yarın açıklanırsa ben bir daha girmeyi düşünmüyorum bu stresi kaldıramam
bir daha giren arkadaşlara tavsiyem hiç bir duyuma inanmasınlar o zaman demekki doğruyu söylemiyor yetkililer. Bunu anlarım yani.
-
@mezun tabi güvenilir olmasa yazmam zaten.
Dün konuştum. cevap bir haftadan fazla sürecek şeklindeydi.
-
Bu hafta açıklanmayacak. Haftaya düşük ihtimal bir sonraki haftayı da geçmeyecek.
-
@Berkan13 o kadar net bilgim yok malesef. 1 ay içinde açıklanır dendi. 1 ayı bulmasada ay sonunu veya ayın son haftasını bulacak
-
Duyum varda itivar etmiyorsunuz. Eylül sonuna kadar bekleyeceğiz. 1-2 hafta içinde boşuna sonuç vekleyip yormayın kendinizi.
-
Beyler moralleri bozmayın ama ne bu hafta ne önümüzdeki hafta sonuçlar büyük ihtimal gelmeyecek. 1 ay öngörülüyor şuandan itibaren.