referans olmadan zabıt katibi olunamıyor, hakimlik nasıl olacak?
Berkan13 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
kılavuzda "ÖSYM süresi içinde yapılan itirazları inceleyecek, sonuçlarını adaylara ve gerektiğinde ilgili kuruma 10 gün içerisinde posta ile bildirecektir" yazıyor. soru itirazında bulunup, kendisini dönüş yapılan var mı arkadaşlar?
-
arkadaşlar bu 00schumpeter00 net şekilde troll
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
arkadaşlar merhaba, öncelikle iyi bayramlar. bugün a. nohutçu isimli hoca instagram yayınında mülakat duyurusunun bayram sonrası geleceğini ve mülakatların 15 haziran-24 temmuz arasında yapılacağını söylemiş.
15 hazirandan itibaren 6 gün avukatlıktan geçiş, 3 gün ise idari yargı mülakatları tamamlanacakmış. ardından da adli mezun mülakatları olacakmış. bana bu duyum daha makul ve mantıklı geldi zira adli tatile yalnız 4 gün sarkıyor. gerçi önceki yıllarda ağustos ayında dahi mülakat yapılmıştı.
umarım takvim bu şekilde ilerler ve fazla uzamadan hayırlısıyla sonuçlanır. bu sene korona yüzünden aşırı bunaldık, inşallah en kısa sürede düzlüğe çıkarız.
-
@hukuk075, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@mezun Referans nedir?
çok hoj birşeydir
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil hocam limon 20 kişi değil %20. İkisi farklı şeyler. Yani iptaller geç olursa ve iptaller sonrası 10 kişi daha mülakata çağırılırsa bunun da %20si iibflilerden alınabilir. Ama bence iptaller sonuçlarla birlikte açıklanır. Gecen sene yaratılan mağduriyetten sonra tekrarlamazlar. Kaymakamlıkta da sanırım iptaller sonuçlarla bilikte açıklanmış. Yani bence burda da iptaller sonuçlarla açıklanır
iptaller sonuçla açıklanmaz bence.öyle bariz %100 iptallik soru yok.en fazla 1 tane iptal olabilir sonuçlardan önce.geri kalanı dava sonrasında(geçen sene ağustosmuş)
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Berkan13 bende bu durumdan dolayı adalet bakanlığı ÖSYMye sağlam bı fırça çekmiştir. Ondan dolayı tekrarlanacagini sanmam ama tabi olabilir de belli olmaz
adalet bakanlığı ve ösym'ye fırça çekmek?devlet tüzel kişiliğinin kamu tüzel kişiliğini haiz kuruluşlar üzerinde fırça çekme yetkisi olduğunu bilmiyordum.idare hukukuna yanlış kaynaktan çalıştım demek ki
-
tam gününde açıklanır, erken beklemeyelim derim
-
geçen hafta içerden bilgi alıp paylaşan haklı çıktı resmen. ne denir şimdi bu duruma?
-
başka bir forumda (adını rahatlıkla tahmin edersiniz) bir üye şöyle demiş:
"Arkadaşlar son aldığım habere göre daha listeler oluşmaya başlamamış bile, önümüzdeki haftaya liste çalışmalarının başlamasını umuyoruz, 1 aydan önce açıklanmaz dediler. Bazı arkadaşlar ağustos ortası dediği için paylaşmak istedim. En erken ayın 28i gibi duruyor şimdilik."
Berkan13 tarafından gönderilen son iletiler
-
şaka maka bu forumdan, aramızdan olumlu sonuçlanan kimse mi yok bu sene?
-
hadi benim olumsuz da 2pac kardeşim birinci oldu daha ne yapsın ya?
-
Facebook grubunda da biri "Bugün açıklanacak.Benim sonucum başarısız maalesef" yazmış
-
@elitnur Önceki senelerde Bakan Bey'in işaret ettiği hafta açıklanmadığı da olmuş. O yüzden bu hafta %100 gelir demek bana göre zor. Tek emin olduğumuz sürecin artık sonuna geldiği
-
@çalışma-uzmanı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Arkadaşlar sizce yeni sınava çalışmaya başlamak için yeterli süre var mı
Hocam bu sınavı bir defa kazanan ikinci, üçüncüyü çok daha rahat kazanır. Tek mesele mülakatın moral bozukluğunu atlatıp konsantre olabilmekte.
Diğer taraftan haddim olmayarak şunu belirtmek isterim: Şartlarınızda önemli bir değişiklik olmadığı sürece tekrar tekrar denemek insanı daha fazla üzmekten öteye gitmiyor. Yani sonuna kadar arkanızda duracak sağlam birini bulmadan tekrar denemek yine aynı olumsuz sonuca yol açıyor.
-
@twetadam, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Ayrıca geçen sefer hakan selçuk tweet atan o savcı hakim adayları olmasa ki, aralarında bende vardım öyle bir soru dahi sorulmazdi.
En uyuz olduğum insan tipidir. Bekler bekler birşey yapmaz sonuçlara az kalır cikar prim kasar.
Bence arkdaşım kimin jim olgunu bilmeden sallama. Savcı adayida olsak INSANIZ. Bari icraatın yok ötekileştirme. Saygı duyŞu yazdığınızı okuyorum okuyorum, yine bir şey anlamıyorum. bu nasıl bir üslup?
-
günaydın arkadaşlar, dikkat ettiyseniz fb grubu da memurlara döndü. herkes sallıyor çok kişi sorunca da yok temenni, yok arkadaşımın yakın arkadaşının kaynağı gibi saçma sapan açıklama yapıyorlar. bence bugün de zor, hiç hareket yok
-
Güvenilir dediğimiz adam 10 gün yaşamıyor... Bunu beklemezdim kendisinden
-
fb grubundaki alper bey'den mi bahsediyorsunuz?
-
2 ekim olursa tıpkı geçen sene gibi olacak