konya vergi dairesi bşkanıda şubat ayı için sınav olacağı ve bu illerin arasında konyanın da olacakmış.
zarok tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: 2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
naci ağbal yarın 10:15 anadolu ajansına konuk olacakmış okuyanlar aa mail atsa guy için, ilk ağızdan duyarız en azından.
-
mübarekler 4250080 aradım bi abla ile konuştum, dert yandım. maliyekalem@gmail.com adresine mail attın fax yerine dedi. hem arayıp hem mail atın. ben öyle yapmaya devam edeceğim. isterseniz ortak bir metin hazırlayıp hepimiz öyle gönderelim.
-
Yarın bakanın sekreteri olan mücahit civrizi de mesai saatleri içinde arayıp kendimizi hatırlatalım. İlgililere daha yakın söylemlerde bulunmak daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum. Numara 0312 425 00 80. Bir bayan çıkıyor ama yinede mücahite ulaşabilmek için uğraşalım. Zor değil arayalım lütfen, twetten daha etkili olur
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
Mart 15 ten sonra askere gitmezsem kaçak sayılacağım. Diyelim ilan geldi ben kaçak iken sınava girebilir miyim? Kazanırsam sınavı mülakat aşamasında sıkıntı çıkar mı? Mülakatı geçersem güvenlik soruşması sırasında kaçak olmamdan dolayı memurluğa almamazlık ederler mi? Bilen birileri yardımcı olabilir mi ?
-
@sametuzeyir hocam sınava odaklandığım için yanlış yazmışım. İlan olacak
-
Abi etmeyin eylemeyin vazgeçelim twitter dan bakanın özel kalemini arayalım fax çekelim daha kayda değer. O kadar etkinlik yapıldı katıldı bir tane cevap bile verilmedi. Bir de bunu deneyelim.Yorum yapan arkadaşlar üç defa fax çekip arasa daha iyi.
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@Serkan01 bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Yoklama kaçağı başvuru yapabilir mi?
-
MÜCAHİT CİVRİZ bakanın özel kalem müdür
0312425 00 23 - 80
0312415 10 13
Fax: 0312425 00 58
zarok tarafından gönderilen son iletiler
-
@Fişek-MORGEN sınav girebilecek miyiz peki sıkıntı oluyor mu acep ?
-
Yoklama kaçağı başvuru yapabilir mi?
-
@paretowilfredo
Haklı olabilirsin ama artık öyle bir noktadayım ki sınavı kazanmak memur olmak amacını bırakıp iibf yapılan haksızlık ve halen bu bölümün kontenjan ve fakülte sayısını arttıran yetkilere büyük cümleler kurmak istiyorum. Herkes sınavı kazanmakla ilanın gelmesi sevinci eş değer tutuyor( en azından benim bildiklerim). Ben tüm aile fertlerimle bakanı rahatsız edebilir tabi bulabilirsem numarayı. Sen bana ankesörlüden arayıp numara versen sıkıntı olmaz. İşkence bile yapsalar söylemem adını. Ki bence sıkıntı olmaz. Sonuçta vekil halkın sorunlarını dinlemek çözüm bulmak asli görevi. Ve hakkımız olanı iletip almak istiyoruz
-
@paretowilfredo bakanın numarasını bulabilir misin? Twetle olmuyor en azından mesaj atalım bakanbeye
-
@ynl006 azalmasın direk bitsin. 70-77 arası iş sahibi oldukça yüksek alanlar daha çok boşta kalır. Zaten guy sistemi yanlış. Sınav eleyici değil mülakatta haksızlık hakeza.
-
@sadevatandas arkadaş orada guy müdür olacak demiş. Ama olmazsa da birşey diyemem sonuçta ilan rg yayınlanmadan herkesin söylemi yanlış.
-
@keynesin-amcası sayı olarak bilgim yok arkadaş öyle dedi bende paylaşmak istedim. Herkes bir yerlerden duyum almaya başlamış bu da ilanın ayak sesleridir herhalde inş gelir.
-
@sametuzeyir hocam sınava odaklandığım için yanlış yazmışım. İlan olacak
-
konya vergi dairesi bşkanıda şubat ayı için sınav olacağı ve bu illerin arasında konyanın da olacakmış.