@aylakkafam üreci 3300 ödemiştir dedim ben. Hesaplarıma göre 3000 ödemesi gerekiyordu, diğer şıklar da bunu destekliyordu ama emin olarak işaretlemedim.
kikiki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar sınav ücreti falan yatırmıyor muyuz? Sınava girip girmeyeceğimiz belli olduktan sonra mı ücretler yatırılıyor? Daha önce guy sınavina girmedim o yüzden sisteme pek yabancıyım.
kikiki tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
Arkadaşlar merhaba, geçen sene müfettiş yardımcılığı sınavından elenenleri de uzman yardımcılığı mülakatına davet etmişlerdi. Bu sene de öyle bir durum söz konusu mu? Sınava girmediğim için takip edemedim.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar mülakatın içeriği nasıl olacak bilgisi olan var mı? Sordum ama net bir bilgi alamadım. Halkbank vs. gibi kişilik envanteri + grup mülakatı şeklinde mi olacak? 3 saat süreceğini söylediler, üç saat bu ikisi için çok uzun bir süre değil mi?
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar benim gireceğim gün istanbul için 175 kişi mülakata girecek. Son günlerde istanbul için komisyon sayısını 3 e çıkarma ihtimalleri olur mu acaba?
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@aylakkafam üreci 3300 ödemiştir dedim ben. Hesaplarıma göre 3000 ödemesi gerekiyordu, diğer şıklar da bunu destekliyordu ama emin olarak işaretlemedim.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar İyi akşamlar. Benim önümüzdeki aylarda ameliyat geçirme ihtimalim var. İyileşme süreci de biraz sıkıntılı bir ameliyat. Yaklaşık olarak bir, bir buçuk ay. Bu yaz olmam lazım ancak bu mülakat olayları kafamı karıştırıyor. Diyelim ki mülakat temmuzda oldu ve kazandık. Eğitim süreci, iş başı yapma ne zamanı bulur. Geçtiğimiz yıllarda süreç nasıl işledi?
Eğer sağlık sorunlarından dolayı eğitimlere katılamaz veya iş başı yapamazsak bunu telafi edebiliyor muyuz raporla vs? Yoksa hakkım yanıyor mu?
Veya ameliyatı işe başladıktan sonraya ertelesem 1,5 ay kadar rapor alabiliyor muyum, haklarım neler? teşekkürler şimdiden
-
RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
Arkadaşlar, soru kitapçığının tamamı yayımlanmadı mı henüz? Ais'den ulaşabilirsiniz 14.30dan itibaren diyor duyuruda ama bulamıyorum.
-
Arkadaşlar danıştayla sebepsiz zenginleşme sorularının cevapları kesinleşti mi? Takip edemedim de.
-
Arkadaşlar sınav ücreti falan yatırmıyor muyuz? Sınava girip girmeyeceğimiz belli olduktan sonra mı ücretler yatırılıyor? Daha önce guy sınavina girmedim o yüzden sisteme pek yabancıyım.
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Arkadaşlar cv götürmeye gerek var mı?