Annem siteyi takip etmeye başladı günaydın anne diyorum daha açıklanmadı diyor güleyim mi ağlayım mi bilemedim
aylakkafam
@aylakkafam
aylakkafam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@by123 bütün bunlara bir de sonuç kötü olursa annem üzülür stresi ekleniyor ya insanı en çok yıpratan da o umarım bütün anneler için hepimiz için olumlu sonuçlar olur
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
1)Geç likitide penceresi faizi
Taylor kuralı
Mali sürüklenme
Gini Katsayısı
Orta gelir2)gelişmiş ülkelerin yaşadığı kalıcı durgunluk için çözüm önerileri tasarruf yatırım açısından açıklayınız
3)merkez bankası bilançosu sorusu
4)Qd=80-10P monopol firma talep egrısi ve toplam karı maksimum yapan miktar ve fiyat
5) kamu maliyesi ilkeleri ve bütçe türleri bddk bütçesi türüHatırladığım murakıplık soruları
-
RE: İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
Site düzeldi arkadaşlar
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@reagan cezada parmak izi sorusu bende o şekilde yaptım
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@özgedğ pozitif yaptım Ama maksimum demiyordu artıyor diyordu
-
Mide krampından gidicem daha fazla açıklanmazsa oldu mu olur mu olur gibiydi demekten tükendim sevgili gib açıkla artık
-
@davetsiz öyle bi durum bende de mevcut hatta yakın arkadaşım bireysel dualara başlasan olacak bu iş 3 yıl boşa gitti hep diye dalga geçiyor yani şu süreçte hepimizin hakkı gibi geliyor bana da
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@duranvarlık bende bugün guy a lanet okuyanlardanım bi kaç gündür hayırlısı falan diyerek kendimi teselli ediyordum ama bugün olmuyor inş ilan yakın zamanda gelir ve tabi puan olarak tutar 2016 aldığım iyi puanım guy puanım hepsi yalan oldu şimdi elimde 81 ile İlan gelse olur mu düşüncesi ile devam ediyorum bence de lanet gelsin
aylakkafam tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Mali Müşavirlik Staj Başlatma
Ben stajı kazanmadan önce 6 ay çalışmıştım cidden çok keyifliydi zevkli bir meslek fakat işte stajı kazandıktan sonra mali müşavirin tavrı değişti uzak kaldım meslekten
-
@marjinalfaydali teşekkür ederim 1 yılım dolsun diye bekliyorum Mayıs’ta başka bir yere geçeceğim umarım çok düşük vermez yani o beni ofiste istemedi bende gitmedim zaten gittiğimde de moralimi bozuyor sürekli
-
Staj yapan arkadaşlara sormak istiyorum staja başlayalı neredeyse 1 yıl olmak üzere fakat mali müşavir beni rakip potansiyeli olarak görüypr ve ofis ortamında bulundurmuyor dosyamı 1 yılı doldurup başka bir mali müşavir yanına taşımak istiyorum fakat merak ettiğim staj sırasında mali müşavir değerlemesi oluyormuş bu bizim üzerimizde ne kadar etkili oluyor bilgisi olan var mi staj sonunda gireceğimiz bitirme sınavında etkili mi bu değerleme ?
-
RE: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL A.Ş. PERSONEL ALIMI İLANI
Bana da SMS geldi http://www.tbb.gov.tr/idari.doc formu doldurup verilen adrese mail atın şeklinde 3 şubata kadar
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri
Mülakat soruları nasıl olur acaba kurumun bilgisi olan var mı? Ya da listedeki arkadaşlar nasıl hazırlanıyorsunuz
-
RE: 2018 Guy Alımı
@moonlight olmaz inş durun böyle bir şey düşünmeyelim dahi düğün günüme geldiği için dguy giremiyorum bari guy girelim aynı gün olmaz olmamalı bence olmasın
-
RE: 2018 Guy Alımı
@asyasy 3 yıllık KPSS mağduriyeti sonrası mali müşavirlik stajımı başlattım zar zor staj yapacak yer buldum şimdi de çalışanlar iş göstermek istemiyor işe yaramıyor pozisyonundayım ve canım sıkılıyor yüksek puanlar al elen stajı başlat hala bir olduramamazlık