TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL A.Ş. PERSONEL ALIMI İLANI
-
Eğitim ve Destek Personeli
a) Üniversitelerin Siyasal Bilgiler veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun olmak,
b) Muhasebe konusunda deneyim sahibi olmak,
c) Office Uygulamalarında yeterli bilgiye sahip olmak,
d) Analitik düşünme ve problem çözme kabiliyeti ve ekip çalışmasına uyumlu olmak,
e) Erkek adaylarda askerliğini yapmış olmak*,
f) KPSS (P3) Puan türünden en az 60 puan almış olmak.
6
-
BAŞVURU VE SINAV ŞEKLİ:
-
Başvurular, en geç 22 Ocak 2019 Salı günü mesai bitimine kadar www.tbb.gov.tr adresinde “Duyurular” kısmında yer alan “Başvuru Formu” doldurulduktan sonra adaylarda aranan diğer şartlardaki belgelerin taratılarak “basvuru@tbb.gov.tr” adresine mail gönderilmesi veya elden idareye teslim edilmesi yoluyla yapılacaktır.
-
Başvurusu kabul edilen adaylara TBB Personel A.Ş. tarafından ayrıca yazılı ve/veya sözlü sınav yapılacaktır.
-
Tecrübeye ilişkin bilgileri içeren SGK kayıtları veya işverenlerden temin edilecek belgeler mülakat öncesi getirilmesi zorunludur.
-
Şartları sağlayanlar arasından ihtiyaç duyulan personel sayısının en az 5 (beş) katı aday mülakata davet edilecektir.
-
*7146 sayılı Kanun çerçevesinde Bedelli askerlik için sınıf ve tertibi belli olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.
-
Mülakata hak kazanan adaylara mail ve/veya SMS yoluyla bilgilendirme yapılacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-
-
@ankaragüçlü hocam ne zaman yazılı veya sözlü sınav yapılacak, belırtılmıs mı tarihi ben göremedim de ayrıca turnelere mi çıkılıyor meslekte??
-
artık böyle ilanlarda da deneyimli arayacaksa vah halimize. özel sektör ilanlarında en az 3 yıl tecrübe görmekten soldum artık
-
Deneyim aranıyor ilanda ilginç. Muhasebe deneyimi hem de. Üzücü.
-
@tükendikagrubu tarih yazmıyor hocam. Turne kısmını da bilmiyorum. Zaten deneyim de istiyormuş ben onu görmemişim
-
@ankaragüçlü benım deneyimim var ama 3-4 ay dıye hatırlıyorum. Uzun zamann oldugu ıcın bende unuttum deneyimimı. ne kadar deneyim ıstıyolar acaba
-
@tükendikagrubu net bir şey yazmamışlar ilanda. En iyisi kurumla iletişime geçmeniz. Daha sağlıklı bilgi alırsınız bu konuda.
-
Maaş ve çalışma şartları hakkında bilginiz var mı arkadaşlar?
-
Ohh askerliğini yapmış olmak şartı ve muhasebe deneyimi
-
@ankaragüçlü teşekkür ederim hocam.
-
@paretowilfredо hocam meslek hakkında bize bilgi verir misiniz?
-
Tbb den SMS alan var mi başka
-
@iktisatsever, içinde söyledi: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL A.Ş. PERSONEL ALIMI İLANI
Tbb den SMS alan var mi başka
hocam nasıl bir mesaj aldınız? bir arkadaşım da başvurdu ona gitmemiş de merak ettim
-
@iktisatsever ne zaman aldiniz smsi hocam?
-
dün sms geldi ama mülakatla ilgili herhangi birşey yazmıyor.sanırım yolladığım evrakları yeterli görmediler ve iş tecrübemle ilgili soruların olduğu bir formu göndermemi istediler
-
@nurayse puanı kaçtı acaba arkadaşınızın?
-
Bana da SMS geldi http://www.tbb.gov.tr/idari.doc formu doldurup verilen adrese mail atın şeklinde 3 şubata kadar