@kuantummk, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
bu hafta içi açıklanacak
Kaynağınız nedir ?
@kuantummk, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
bu hafta içi açıklanacak
Kaynağınız nedir ?
@kuantummk ik ya sormak için aradım fakat ulaşamadım bu hafta açıklanacak diyen arkadaş bilgiyi nereden almış başka bir forumdada yazılmış arkadaş mülakata girmeden söylenmiş fakat bize 4-6 hafta dendi mülakat esnasında
@idarişube dediğin herşey doğru çıktı mülakat tarihlerine kadar peki banko için muhtemel iş başı ne zaman o konuda bilgin varmı ? Önümüzdeki hafta mülakata gireceğim ne kadar sürede sonuçlanır.
Acaba odalar tek kişilik mi olur pandemiden dolayı
Mülakat açıklanadığı gibi eğitim bilgileriniz açıklanmıştır diye
Arkadaşlar sizlere sms geldi mi ?
Numara telegramda paylaşılmış
Ben şehirlerarası otobüs yolculuğu yapıyorum otobüsteyim o yüzden sağlıklı bir görüşme yapamam
Eğitim süreci ve muhtemel işe alım tarihini sorarsanız sevinirim
Arkadaşlar 0216 503 51 73 bu numara işe alım uzmanının kendi numarası direk bağlanıyor arayıp bilgi alabilirsiniz.
bu hafta içi açıklanacak
Kaynağınız nedir ?
İk yı aradım fakat ulaşamadım ik yı arayıp ne zaman açıklanacağıma dair bilgi alan varmıdır