Servis asistanı mülakatları nezaman açıklanır bilen var mı ? Mesaj mı gelicek yoksa arayacaklar mıdır bizi ?
sınavlar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sınavlar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Servis asistanı mülakatları nezaman açıklanır bilen var mı ? Mesaj mı gelicek yoksa arayacaklar mıdır bizi ?
-
@qw1934 çok sağol içimi rahatlattın herkese başarılar dilerim hiç sıkıntı edicek bir soru sormadılar banada havadan sudan sordular Bilgi bekliyordum açıkcası
-
@mffttşadayı merhaba birşey danışacağım bende gişe için dün mülakata girdim. Mülakata girmeden önce kapıda evrakları kontrol eden görevliler varya ( mezun belgesi ve kimlik) evraklarımı kontrol ettiler imzamı attırdılar ve evrağımı alıp içeri geçtim çıkarken bu evrakları görevlilere tekrar vermem gerekiyor muydu kalıcak mıydı Onlarda? Yoksa kontrol amaçlı mıydı ? Lütfen hemen cevap yazın baya karnıma ağrılar girdi?
-
arkadaşlar merhaba birşey danışacağım bende gişe için mülakata girdim. Mülakata girmeden önce kapıda evrakları kontrol eden görevliler ( mezun belgesi ve kimlik) evraklarımı kontrol ettiler imzamı attırdılar ve evrağımı alıp içeri geçtim çıkarken bu evrakları görevlilere tekrar vermem gerekiyor muydu kalıcak mıydı? Yoksa kontrol amaçlı mıydı ? Lütfen hemen cevap yazın baya karnıma ağrılar girdi?