@kemald bundan sonra almazlarsa almasınlar. gelecek mulakatlarda bunların başıma gelmeyeceği ne malum. ben hayatım boyunca asla kazanamayacağım sınavlara mı gireceğim. benim ömrüme yazık değil mi. eğer bir olay kaçınılmazsa bunu ertelemenin bir manası yok.
Ready2Die4Us
@Ready2Die4Us
Ready2Die4Us tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ksua " abi sen merak etme bugun bilemedin en gec yarin oglene kadar mallar hazir. " deyip tüyen esnaf modeli canlaniyor aklimda. Abi bu neee. Azicik plan programlama, azicik kurumsallik lütfen.
-
arkadaslar bende arayıp ulaşabildim. aynı tc ler isimler karışmış safsatalarını okuyorlar. bir insana bu yapılmaz. geç açıklamak hadi neyse ama bu bir insana gerçekten de yapılmaz.
-
onlar bana listeler karışmıs diyor. ben o listeleri görmedim. bu karışma işi fake olabilir. üst kademe bizim için onay vermişken alt kademede torpil yürümüş olabilir. üst kademede torpil yürümüş olsa idi zaten direk ilk listedede olurdu.... ya da hersey gercektente liste karışmasıdır. bunu görücez.
-
benim başarılı idi başarısıza dönmüş. :(:(:(:(
-
beyler ben dava açmayı düşünüyorum.
-
beyler merhaba. bende sinava işletmeden girmeyi hak kazandım(daha yeni fark ediyorum). tüm yazılanları okudum ama anlamadığım birkaç husus var. umarım cevaplarsınız.
- yazılı sınavın alan ve genel ekonomi sınavı test mi olacak yoksa klasik mi?
- Sınav pazar günü ve ben şehir dışından gelecegim. kısıtlamalarda polis çevirmelerini nasıl geçeceğiz? biryerlerden izin belgesi almamız gerekiyor mu?
- bu ticaret uzman yardımcısı tam olarak ne iş yapar? ben bir işletme mezunu olarak hukukla alakalı hiçbir ilgi alakam yok. O dersleride zorla 4. sınıfta hocaya yalvararak geçirtmiştim kendimi. eğer bu meslek tamamiyle hukuka dayalı bir meslekse hiç kasmayayım kendimi. Diyeceksiniz ki araştır bak niye soruyorsun? araştırdım ama dogru düzgün elle tutulur hiçbirsey bulamadım. heryerde sadece kaç maaş aldıgından falan bahsediyor.
-
@everekevere http://forum.tercihiniyap.net/topic/2747/t-c-ekonomi̇-bakanliği-diş-ti̇caret-uzman-yardimcisi-alim-i̇lani/99?lang=en-US&page=5
sayfa 9 a kadar var galiba. gerçi gerisine bakmadım. eğer sonrasını tarayıp burdada sorular bulursan bizede aktarır mısın?
-
Benim bir sorum olacak. Ben ilana online basvurduktan sonra hicbiryere belge falan gondermedim. Acaba belge falan gonderecekmiydik biryerlere? Simdi aklima takildi.
Ready2Die4Us tarafından gönderilen son iletiler
-
Hic umutlanmadan bakmistim. Hayret kazanmisim. Neyse mulakattan eleniriz.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@mavikot uzman yardimciligi sinavi sayfasina gidersen orada cikan genel ekonomi sorularini bulursun. Sorular daha cok pandeminin ticarete olan etkileri ve merkez bankasinin aldığı aksiyonlar ile alakaliydi.
Mesela:. Merkez bankasinin son donemde yaptigi aksiyonlarin fiyat istikrarina olan etkilerini tartisiniz.
Tabi bu sinav test olacağı icin cok daha basit olur ya da sinav test olacagi icin yorumdan cok detay bilgi ile sikistirabilirler bizi. Bakalim görücez.
-
@miraculumd42 ben uzman yardımcılığı sınavınada girmiştim. 10-15 gün bekletmişlerdi sanki orada. burdada aynısı olur diye düşünüyorum.
-
@leontief75 herhangi birşey gelmiyor ama açıklama kısmına sadece ama sadece 11 haneli tc kimlik no nu yazdığından emin ol.
-
işletme 92,93 puanla başvurumu yaptım. hayırlısı...
-
beyler sınav ne zaman açıklanır? tahmininiz var mı?
-
@hawelmo bence güvenliklere birşey dememek lazım. onlarda emir kulu. sıcacıcık evinde oturan biri "gereksiz kimseyi içeri almayın bide onlarla mı ugraşıcaz" demiştir onlarda emredersiniz demiştir. allahtan kapının önünde kahve satan adam vardı.
-
@ekeblad o soruda aslinda bizim ciftciler icin sıkıntılar oluyordu. Ben eger eu ya girersek tl ile mi devam edecegiz yoksa euroya mi gececegizden yurudum. Euroya gecersek artik fiyat stabilitesi sorunlarimiz olmaz ciftcilerimizde yuksek gubre maliyetleri diye diye devam ettim. Ama zordu akla gelmez. Ben en son bu soruyu yaptim.
-
@bluephantom ben o merkez bankasi sorusunda verdim veristirdim. Tam bir safya yazdim. Okuyan buyuk ihtimal bide sovseydin tcmb ye der kesin. Neyse yine naci agbag yeni donem diyerek 2 satir boncukta dagittim.
ingilizcede turkceden ingilizceye çeviri cok zordu. Ingilizceden turkcelerde 7-8 kolaydi. Hepsinden ayri ayri 60 almak gerekliyse ben kalirim buyuk ihtimal. Ah ing ah. Keske alan hic calismasaydimda sana baksaydim.
-
@bluephantom ben o merkez bankasi sorusunda verdim veristirdim. Tam bir safya yazdim. Okuyan buyuk ihtimal bide sovseydin tcmb ye der kesin. Neyse yine naci agbag yeni donem diyerek 2 satir boncukta dagittim.
ingilizcede turkceden ingilizceye çeviri cok zordu. Ingilizceden turkcelerde 7-8 kolaydi. Hepsinden ayri ayri 60 almak gerekliyse ben kalirim buyuk ihtimal. Ah ing ah. Keske alan hic calismasaydimda sana baksaydim.