Zaten olmuş 100gün daha uzun bi süre umut nasıl kesilir acaba.Allahım şu yetkililere biraz sağduyu vicdan nasip etsin yahu en kötüsü kazanamayacaz sanki denetmenken işimizi mi kaybediyoruz bizim olmayan biley için oturur 1ay üzülür sonra çalışmaya bakarız en kötü ama şu süreci nasıl bir eziyet haline getirdiler nolur kötü duyum paylaşmayın arkadaşlar kötünün de dibini yaşıyoruz artık iyi şeyler yazın maaşları illeri beklentileri hayalleri yazın okuyalım içimiz açılsın açıklanana kadar kazanmış gibi yapalım sonra zaten olmazsa oturur üzülürüz bi süre..
burcus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Kurum sınavları ve Mülakatlar için Ankara da kalınabilecek yerler
Besevler metrosunda inince gazi iibf nin karsisinda Turizm Otelcilik Meslek Lisesi nin pansiyonu var 3kisilik odalar biraz otel görünümünden uzak ama yinede güvenilir biyer oldugunu düşünüyorum geçen yıl günlük 30 40tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam ama cok cabuk dolduğu için önceden iletişime geçmekte fayda var
-
Allahım en çok twit atanlar en önce atansın amin
yazdıklarımızı okudularsa vicdana gelmişlerdir zaten
-
bence bizim süreç taşerondan sonra başladı kendimi öyle ikna ediyorum bakanlık bu meseleden dolayı bizim dosyaya hiç bakmadı bile belkide.sonuçlar sorulmaya başlanınca da aa bekleyen bi denetmenlik vardı dediler başladılar bizi soruşturmaya nasıl ama güzel hikaye dimi beni birkaç gün idare eder sonra başka bişey uydururuz sonuçta yetkililerin verdiğinden bile daha inandırıcı cevaplar buluyorum kendime gvs miş
-
@cceylan58 SGK Başkan yardımcısının hesabı takipçisi az ve daha aktif gibi ben bugün bu hesaba yazacağım arkadaşlar siz de yazarsanız görme ihtimali daha fazla
-
açıklanırsa da açıklanmazsa da canınız sağolsun zaten bukadar süreden sonra her an açıklanır diye beklemedeyiz gönül isterdi beklemeyelim ama olmuyor arkadaşlara da duyum paylaşmaları için biz ısrar ediyoruz kimsenin kasıtlı olarak açıklanır yada açıklanmaz diye art niyetli yorum yaptığını sanmıyorum sakin kalmaya çalışalım Allah hepimize sabır versin..
-
@denetcii SGK ya bulaştığımdan beri çsgb 3 bakan değişti bilinç altım çıkamamış mazur görün
-
@kai-hitwatari aynen hocam
inşallah bu sonuç ta ustalık eserim olur
-
Arkadaşlar @s3rkanaydin bakan danışmanının hesabı yeni buldum gelin siz de birkaç bişey yazın
burcus tarafından gönderilen son iletiler
-
@meçhulasker ben de bunu merak edip araştırmıştım geçen yıl da açıklanması uzun süren SGK uzman yard için yapılmış bu açıklama 10gün sonra da açıklanmış
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda kendisine yöneltilen "Mülakat sonuçlarını bekleyen uzmanlar var, adaylar sonuçlar ne zaman açıklanır diye soruyor? şeklindeki soruya , "Bu hafta açıklarız, ben geçtiğimiz hafta bize gelen sonuçları gördüm ve belki benim imzamı bekliyorsa Pazartesi veya Salı açıklamış oluruz" şeklinde cevap verdi.
-
Oo duyum var
geldik ve hemen inandık
şaka biyana makul dille duyum paylaşan herkesin canı sağolsun geçen hafta kara Murat arkadaşımız laflarımızı yedirecekti onu bile unuttuk SGK ve çsgb dışında kimseye kızamıyorum nedense paylaşın gitsin
-
Arkadaşlar @s3rkanaydin bakan danışmanının hesabı yeni buldum gelin siz de birkaç bişey yazın
-
Özel kalem müdürü zafertrk25 instagram hesabının gönderilerinin altı bomboş bizi bekliyor
dm attım ama bakmıyor belki birkaç yorum dikkat çeker
-
Yazıp t9 un azizliğine uğramam
görevi aklı başında sakin bir arkadaşa devrediyorum buna benzer bir metin yazıverin
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman
direk yazayım arkadaşlar kopyalayın
18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
-
Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman
direk yazayım arkadaşlar kopyalayın
18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
-
@terkiphatasi saolun hocam şimdi farkettim düzeltme ile birlikte yeni bir başvuru göndereceğim
-
herkes yoruldu haklısınız çekinceler de var o yüzden isteyen yazsın istemeyen yazmasın fakat makul bir dille Anayasa nın bana verdiği bilgi edinme,istek yada şikayet hakkını kullandığım için beni eleyeceklerini düşünmüyorum bence yazın arkadaşlar kaybedersek geçen 5ayda sessizce beklediğimizin vicdan azabını yaşamayalım sonra..
-
27 eylül 2015 tarihinde girdiğim Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen halen açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır. Sürecin hangi aşamada olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz başvurunuz 1800333510 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz. -
Yılbaşından önce açıklanmasını beklediğimizde şubat mart diyenlere kızardık şimdi nisanı bile duyduk vay halimize..