@yudumm şimdi arayıp sordum ama tahmini bir tarih dahi veremiyorlarmış. Uygun görülen bir zamanda açıklanacakmış
yudumm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@vamos Bunu ben de çok merak ediyorum. Yapılan yorumlara göre 3 kişinin mülakata kalmadığını söyleyebiliriz sanırım ama. Daha cok etken var bu konuda. Bir sürü de soru oluyor insanin aklında.. Önceki alımlarda hakimlik sınavının sonucuna göre mülakatı geçerse hakimliği mi yoksa kurumumu tercih edeceği sorulmuş. Ben açıkçası bu nedenle hakimlik sinavi sonrasına mülakat günü verilir diye düşünüyordum. Tanıdıklarıma öyle sorulmuş çünkü. Öncelikle yine arkadaşlarımdan liyakate dayalı bir alım yapıldığını ve mülakatın kaliteli sorularla geçtiğini duymuştum. Ancak sonrasında referansın da önem arzettiğini duyunca biraz hayallerim yıkıldı açıkçası. Ama o kadar kişinin içinde illaki 2019 hakimlik sınavının mülakatını da gecen vardır ve bu sırf bu nedenle mülakata katılmayacak olan.
-
@nacht valla hiç kasmaya gerek yok. Benim de içerden bir tanıdığım olsa veya tanıdığımın tanıdığı olsa ben de öğrenir mıydım? Kesinlikle.
-
@nominee ben şuan evrak teslim işlemleri 4 günlük yasağa denk gelmesin diye yeni yıla ertelediklerini düşünüyorum. Olsa olsa 31 aralikta aciklarlar herhalde. Ama her türlü eziyet orası ayrı..
Açıklanınca kaybedip zaten çok da iyi geçmeyen bir yıldan yeni yıla kaybetmiş biri olarak da girmek var.. açıklanmayınca 4 gün boyunca umutlanıp sonunda hüsrana uğramak da. -
Evrak teslim etmeyecek biri var mı? Biliyor musunuz?
yudumm tarafından gönderilen son iletiler
-
@bsttt galiba öyle olacak çok teşekkür ederim
-
Evrak teslim etmeyecek biri var mı? Biliyor musunuz?
-
@matrakçı-nasuh @vamos ile konuştum ben o da benim gibi yedek listesindeymis
-
@sbf45678 sonucu olumlu veya olumsuz olan kimse yazmıyor anlamıyorum
-
Hukuktan kazanıp da kayıt yaptırmayacak olan var mı?
-
@hukukişisi doğru aslında ama kendimce kılıf uydurup bekleyebilmek icin içimde sabır yaratmaya çalışıyorum. Yarın bir gün dedikce uykuları kaçıyor insanın
-
Kurum yedek ilanı yapıyor mu? Bilen var mi?