@serkanme kusura bakmayın önemli bi hoca mı bilemedim , kaymakamlık konusunda tecrübesi olabilir . Ben tanıyamadım o yüzden sordum .
tokadii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@md1234 içerde çok rahat bir ortam oluyor . Kapıyı açar açmaz senin bilgilerine bakıyorlar . Cv’ye göre şekilleniyor sorular . Ben iktisat mezunuyum mesela idare hukuku hiç gelmedi sorularda . Dış politika ile ilgili geldi sorular . Özelleştirme kanunundan bir soru geldi . Geçen sene sorulan sorulardan sormuşlar ama bana sormadılar . Yani tamamen kısmetinize ne denk gelirse . Bende sizler gibi merak edip geçen senelerde acaba ne yazmışlar ; ne sormuşlar diye merak ederdim . Orada 3 senedir elenen arkadaşları görünce , içimden şu duayı ettim Allah benden daha çok hakedene bu mesleği nasip etsin . . İlk mülakatımdı, çok şükür atlattık. Dün gece 12 de bitti mülakat . Bakanlık araç tahsis ediyor evine gidemeyenler için . Kendinizi çok kasmayın . Sorulan soruyu bilmekten ziyade sorulara cevap verme stiliniz önemli , benim analizim o yönde . Kaderden ötesi yoktur . Allah yardımcınız olsun . Samimi söylüyorum içerdeki komisyon üyeleri sizin rahatlamanız için elinden geleni yapıyorlar , çok güzel bi ortamı var . Sadece ben oraya kaymakam olmaya geldim gibi düşünün ve Kendinizi ona göre hazırlayın. Son olarak referansım yok ben ne yapacağım demeyin , en büyük referans Allah’tır . O en güzelini sizin için doğru zamanda doğru yerde tayin edecektir . Herkes için hayırlsı olsun başarılar arkadaşlar .
-
@md1234 hocam Komisyon başkanı hep gülüyor , bi kaç kez bakanlık koridorunda da gördüm hep gülüyor , iller idaresi Genel müdürü de çok beyefendi birisi , Teftiş kurulu başkanı biraz zorluyor ama sorunun cevabına size yardım ediyor . Orada sizi analiz ediyorlar tabir yerinde ise . Panik yapmayın korkulacak bir ortam değil .
-
Bu Cuma açıklanır diye tahmin ediyorum . Yarın Trabzon il kongresi var muhtemelen Sn. Bakanımız orada olacak , döndüğünde gündemde başka konular olmazsa değerlendirme yapılıp açıklanacağı düşüncesindeyim . Süreç normal işliyor haftaya çarşamba da güzel bi gün açıklanması için . Duyum değil sadece tahmin
-
Üyeliğimi nasıl sonlandırabilirim bilginiz var mı ?
tokadii tarafından gönderilen son iletiler
-
@serkanme kusura bakmayın önemli bi hoca mı bilemedim , kaymakamlık konusunda tecrübesi olabilir . Ben tanıyamadım o yüzden sordum .
-
@fetih o da güzel bir tarih hocam , genelde cuma deniliyor
-
@m3rcf açıklanması için totem yapıyoruz hocam
-
Üyeliğimi nasıl sonlandırabilirim bilginiz var mı ?
-
Yarın işe gidecekler var yapmayın dostlar şöyle şeyler
-
Bu Cuma açıklanır diye tahmin ediyorum . Yarın Trabzon il kongresi var muhtemelen Sn. Bakanımız orada olacak , döndüğünde gündemde başka konular olmazsa değerlendirme yapılıp açıklanacağı düşüncesindeyim . Süreç normal işliyor haftaya çarşamba da güzel bi gün açıklanması için . Duyum değil sadece tahmin
-
@fetih hocam güvenlik soruşturmaları ve evrak işlemleri olacak . O yüzden ileri tarihte onlar için ek bi mülakat yapabilirler . Hakimlik sürecinde de böyle oluyordu sanırsam
-
@md1234 inşallah hocam , Başarılar