@thomasgresham PDF nasıl yaptınız hocam ben yapamadım da
Serkanme tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@grishanemesis komisyon 3 kişilik genelde oturarak önünde masa olacak şekilde konuşursun. Kendini yanıtta sonra genellikle birkaç kişisel soru sorulabilir heyecanını almak için
-
Sbky bölümü mezunu olup mülakata giren var mı şuana kadar
Serkanme tarafından gönderilen son iletiler
-
@maxminuz bu hafta sonuçlar açıklanacak demiş protokol kaymakamlık instagram hesabında
-
@tokadii protokol kaymakamlık kitabının yazarı kendisi önemli bir hocamız kaymakamlık konusunda tecrübeli
-
Bu hafta açıklanacağına dair Törehan hoca paylaşım yapmış arkadaşlar
-
@mülki-amir hocam bu durumu kaymakam adayları şubesi ve askerlik şubesiyle görüş önemli bir durum. Hakkınız yanabilir eğer kazanırsanız.
-
Şimdi hocam konuda konuştum askerlik şubesiyle sene sonuna kadar eğitmen gerekiyor dendi bakaye kalma durumu olmuyor sistem otomatikman sene sonuna erteliyor. Kazanırsanızda 3yıl erteliyor stajdan dolayı.
-
@mülki-amir hocam bende kaymakam adayları şubesini aradım. Aynı şeyleri bende söyledim benimde çünkü böyle bir durum vardı. Hazır bulunmanız lazım dendi bana yani mülakatı kazanıp çağırıldığımızda askerde olmamız gerekiyormuş yoksa hakkınızı kaybedersiniz dendi. Ama tecil oldu nim otomatikmen sene sonuna kadar arkadaştan öyle yapabilir sene sonu gidebilir.
-
@herseye-rağmen yalnız ben sorduğumda eğer kazanırsanız staja çağırdığımızda askerde olmamanız gerekiyor dendi banada yoksa hakkınızı kaybedersiniz dendi
-
@discotheque geçen senede 20 gün sonra açıklanmış inşallah haftaya açıklanır gibi
-
Arkadaşlar bir soru iptal olmuş tahminimce iptal edilen soruyu doğru yapanlar 1 puan kaybetmiş ama yapamayanlar 1.25 puan almış farklılık buradan doğmuş
-
@fetih benimde sıralamam düşmüş 397 iken 474 olmuşum