Tüm emek veren bu mesleğin hayaliyle yaşayan dostlara selam olsun. Yarın sevinenlerin sevince ortak olma üzülenlerin acısını paylaşma günü yarın büyük gün. Heycandan uyuyamayanların günü Bugün ...
soruuitiraz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Merhaba Arkadaşlar. 11. Promosyon ve sonrası denetmen yard. Alımlarında artık direk illere gönderimin olmadığını Ankarada sıkı bir eğitimden sonra illere gönderileceği bilgisini aldım
-
@discotheque Kesin olmamakla birlikte soru iptali olmadığını duydum
-
70-71 aralığından 74 75 lere çıktı bu durum çok şaşırıyorum gerçekten
soruuitiraz tarafından gönderilen son iletiler
-
İlanın geleceği kesinleşti gibi sayı bende üst ağızlardan 50 diye duydum. Bugün eğitimde Kurum başkanımız Sayın İsmail YILMAZ Mesleğin öneminden ve gerek özlük hakları gerekse meslek içi sınıntılar ile ilgili çözümler üzerinde çalıştıklarını ifade ettiler
-
Merhaba Arkadaşlar. 11. Promosyon ve sonrası denetmen yard. Alımlarında artık direk illere gönderimin olmadığını Ankarada sıkı bir eğitimden sonra illere gönderileceği bilgisini aldım
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@Yamato-mita çok teşekkür ederim baktım ama bulamadım link atabilirmisiniz ?
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar Aöf insan hakları kitabı “İnsan Hakları ve Kamu Özgürlükleri” adıyla çıkan kitap mı ?
-
Arkadaşlar bana nolur insan hakları ve tarih için adam akıllı bir kaynak önerin özellikle insan hakları için nasıl çalışmalıyım bunu lütfen insan haklarını Full veya fule yakın yapan varsa tavsiyede bulunsun
-
70-71 aralığından 74 75 lere çıktı bu durum çok şaşırıyorum gerçekten
-
Tüm emek veren bu mesleğin hayaliyle yaşayan dostlara selam olsun. Yarın sevinenlerin sevince ortak olma üzülenlerin acısını paylaşma günü yarın büyük gün. Heycandan uyuyamayanların günü Bugün ...
-
Birleri çıkıyor şunla kapattı duyum var diyor birileri çıkıp bakanlık bile bilemez ösym den böyle bilgi çıkmaz diyor ve geçmek bilmeyen saatler içinde tükenmişçesine bekleyiş allah herkese sabır versin. Yarın sabah saat 10 civarı buralar yangın yerine dönecek ama şu bir gerçek bu sınav çok ses getirdi özellikle muallakta kalan sorularla soru iptali olmayacak gibi ama bu sefer iptal edilmesi gereken sorular olması gerektiğini savunanlar mahkemeye gidicek ve sonunda herkesin kafasında tek bir gerçek belirecek ÖSYM bu sene bu işi malesef beklenen şekilde gerçekleştiremedi