@ktstmuh kendime cevap vereyim. Asbüsem sitesinde kullanılabilecek örnekleri göstermişler; ancak tam anlayamadım. Bunlardan Sin cos üslü hesabı da yapan bildiğiniz bir örnek varsa buraya yazar mısınız
ktstmuh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ama yeni bir şey yok heyecan yapmayin
Genel hatlarıyla daha önce sınav süreci nasıl ilerlemiş bilginiz var mı? Yazılı sınav sonucu bir ay içinde, sözlü sınav bir ay, başlama bir ay vs gibi?
-
@hakimehanımm belki kamu çalışanlarının artan vakalarla tekrar yeni düzene dönmesi süreci etkiler. Umarım etkilemez o ayrı
-
Herhangi bir duyum alan var mı arkadaşlar?
-
Genelde akşam saatlerinde duyuruluyor diye bekledim ama bugün geçti sanırım. Gün içinde kurumla iletişime geçen oldu mu acaba? Hangi belgeler verilecek ne zaman verilecek? öğrenen olmuştur belki. Ya da şöyle sorayım: şimdilik bekliyoruz değil mi arkadaşlar
ktstmuh tarafından gönderilen son iletiler
-
@muhce hangi numarayı aradınız acaba? Sitede iletişim kısmında verilen mi?
-
Genelde akşam saatlerinde duyuruluyor diye bekledim ama bugün geçti sanırım. Gün içinde kurumla iletişime geçen oldu mu acaba? Hangi belgeler verilecek ne zaman verilecek? öğrenen olmuştur belki. Ya da şöyle sorayım: şimdilik bekliyoruz değil mi arkadaşlar
-
@gugukkusu1 Kamu kurumlarinda henüz mesai başlamadı bugün veya bir iki gün içinde açıklama yapılır belki. Merak ettiğim nokta şu, acaba güvenlik soruşturmaları vs yapılmış mi? Kuruma muhtemel başlama ne zaman olur?
-
Selamlar, kazananlara hayırlı olsun, olmayanların canı sağolsun. İnşaat mühendisliğinden kazananlardan kimse var mı forumda acaba?
-
Herhangi bir duyum alan var mı arkadaşlar?
-
Galiba kimse aramadı henüz arama deyince aklıma geldi sınav başvuru formunda hakkımızda bilgi verebilecek kişileri yazmıştık, acaba bu kişiler araniyor mu bir bilginiz var mı?
-
@hakimehanımm belki kamu çalışanlarının artan vakalarla tekrar yeni düzene dönmesi süreci etkiler. Umarım etkilemez o ayrı
-
Daha uzun bir süreç olur diye düşünmüştüm ben, bakalım. Belki daha sonrası daha uzun sürüyordur, o noktalara gelirsek
-
Mülakat sırasında, ne kadar sürede açıklanacağına dair bir şey duyan öğrenen bir arkadaş oldu mu acaba?
-
Selamlar arkadaşlar umuyorum hayırlı uğurlu olur. Giren arkadaslardan gören olursa belki cevaplar, şehir dışından gelenler de olabiliyor mülakata girerken çanta, eşya, telefon vs birakabilecegimiz bir yer oluyor mu orada acaba? HES kodu vs isteniyor mu?