Cidden anlamıyorum hocam, İSKİ Müfettişliği 0.03 puanla liste dışı kaldım, stajyer kontrolörlük de 0,2 puan ile burada da 0,3 puan ile listeye girememiştim. 200 kişinin sınava hak kazandığı yerde 90 katılmayan ne söylenebilir ki zaruret harici keyfi gitmeyen kişileri vicdanları ile baş başa bırakıyorum.
selimali tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazanan arkadaşlarımızından ricam Kamu ihale Kurumunun listesi daha açıklanmadı. Feragat edeceklere şimdiden teşekkür ederim.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ben 1 saat kadar önce aradığımda sınavın 13 Mart da yapılacağı söylendi hatta kesin olarak yapılacak dendi. Tabi ki doğru mu yanlış mı bilemem ama bana verilen bilgi sınavın şu an için 13 Mart’ta yapılacak olduğudur sizlere de yazayım dedim dostlar
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Tek tercih olması ve il bazında alım sayısının azlığı sebebi ile puanları kestirmek imkansız. Cidden nasıl bir yol izlenecek hiç kestiremiyorum. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz arkadaşlar tavsiye verebilecek var mı ?
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Özelleştirmeyi kazanan arkadaşlardan feragat edecek olan var mı ? P33 puan türünde 91-92 arasında 25 kişi var umarım feragat edecek arkadaşlar olur
-
Bir duyumu veya tahmini olan var mı ?
selimali tarafından gönderilen son iletiler
-
Sonuçlar açıklandı
-
@muhce Hocam kurumu arıyorum ama bir cevap vermiyorlar. Sadece internet sitesini takip edin diyorlar omunda dışında başka bir şey söylemiyorlar. Ne zaman açıklanır? Bir fikri duyumu tahmini olan var ise gerçekten bizi aydınlatsın
-
Umarım tez vakitte açıklanır yarın 1 ay olacak
-
Bir duyumu veya tahmini olan var mı ?
-
Geçen hafta aradığım da insan kaynakları daire başkanlığında ki görevli listenin henüz ellerine ulaşmadığını en yakın zamanda açıklamak istediklerini söylemişti isterseniz sizlerde bir arayın belki bir gelişme vardır, buraya da yazarak bizi aydınlatabilirsiniz
-
Kurumu arayan oldu mu ?
-
Bende bu hafta açıklanır diye tahmin ediyorum ama tabi ki bir tahmin bu dönüşümlü mesaiye geçilmesi süreci biraz geciktirebilir gibi hissediyorum ama inşallah bir an evvel açıklanır.
-
@tupacshakur Hocam mülakat ve iş hakkında bilgi verebilecek var ise çok memnun oluruz. Komisyon yönetmeliğe göre;
Giriş sınav komisyonu; Başkanın veya görevlendireceği başkan yardımcısının başkanlığında, grup başkanı, daire başkanı, Baş Hukuk Danışmanı ile uzmanlar arasından Başkan tarafından belirlenecek en az beş üyeden oluşur. Giriş sınav komisyonuna başkanın başkanlık etmesi halinde, bir başkan yardımcısı komisyon üyesi olarak görevlendirilir. G -
Meslek hakkında detaylı bilgi verebilecek değerli arkadaşlarımız var mı ? Mülakat konusunda sizce KİK’in mülakatı nasıl olur bir tahmininiz var mı ? @paretowilfredο