@tugceozdmr umarım hepimiz için hayırlısı olur, klasik sınav olduğu için çok bekletim yok açıkçası, hakeden kazansın diyorum onun için.
Barro12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
84.6 puan var ve artık sabır diye bir şey kalmadı. Suriye sınırı gibi puanım var
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@djarumcherry ben onu intifa hakki yaptim. Ust hakki kisiye arazinin altinda yada ustunde yapi yapma hakki veriyor. Intifa daha mantikli geldi bana.
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@illidan ben monopol çözdüm ama aşırı kolay geldi bana o eksiğin varsa tamamlamak için kullanılabilir diye düşünüyorum
Barro12 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@illidan ben monopol çözdüm ama aşırı kolay geldi bana o eksiğin varsa tamamlamak için kullanılabilir diye düşünüyorum
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Ingilizce 21
Gk-gy 31
Alan 36 olumsuz -
@djarumcherry ben onu intifa hakki yaptim. Ust hakki kisiye arazinin altinda yada ustunde yapi yapma hakki veriyor. Intifa daha mantikli geldi bana.
-
Kamu basdenetcisine basvuru hakki bireysel miydi yoksa idari basvuru muydu?
-
@adamsinsmith, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
arkadaşlar ingilizcede online sınav sistemiyle ilgili soru vardı huge amount of gibi şık vardı onu işaretledim kağıt tasarrufundan bahsediyodu?
bankanın 200 tl ödeme yaptığı soru vardı budget dedim emin değilim cheque ile ikisi arasında kalmıstım
ıf li soruda would lu şıkkı işaretledimdiğer işaretlediğim cevaplar
however
that
where
reasonable
reduce
interest
cut down
put of?
concerned with?
başka hatırladıklarınız varsa toplayalımShut down degil miydi hocam o?
-
@marsiyal, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Gk gy den hatırladıklarımızı toparlayalım arkadaşlar:
12
kareli soru 256
273
Maçlı soru 3-1
400
1080
Nisan ayı
13
İmf 6
Uluslararası finansman imf
Çin eximbank
Ziraat spor 1981
Spk
Tbb
Bankalar döviz yatırımı yapamaz
Yarım yamalak
Düşünce akışını bozan IV
İdari başvuru yolları
Cezayla ilgili soru I-II-III
Hatırladıklarım arkadaşlar. Yanlışlarım olabilir.Su sorusu vardi onun cevabi neydi?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Guy Kastamonu icin telegram grubu vs. var mi?
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaslar her ne olursa olsun hakkimizda en hayirlisi olur insAllah. Ben 81le Kastamonu yazip intihar ettim. Umarim hakeden kazanir.