Teftiş için mülakata kalıp iç kontrolörlüğe uygun görülen veya iç kontrolör için girip uzman yardımcılığı ya da gişe için uygun görülen var mı?
A
atanamayangil
@atanamayangil
atanamayangil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
atanamayangil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
@125478 ilan metnini bulamadim atabilir misin
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@beşiktaş şifre yenileme talebinde bulunmadıysa yedek liste için olabilir
-
@yolosapiens ben de bir tane gördüm. Başka kimseye teklif gitmedi mi, başarılı olup da teklifi kabul etmeyecekler için nasıl bir yol izlenicek, boş kontenjanlar doldurulacak mı merak ettim
-
Teftiş için mülakata kalıp iç kontrolörlüğe uygun görülen veya iç kontrolör için girip uzman yardımcılığı ya da gişe için uygun görülen var mı?