Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Uzun süren araştırmalarım sonucu, Mikro ve Makro için Tufan Samet, Son 5li için Katalaksi, Soru Bankası için Analiz İktisat ve Çıkmış Sorular için Zeynel Dinler'de karar kıldım. Umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.
dogangultekin
@dogangultekin
dogangultekin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A, İktisat kaynak önerisi
dogangultekin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS A, İktisat kaynak önerisi
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Uzun süren araştırmalarım sonucu, Mikro ve Makro için Tufan Samet, Son 5li için Katalaksi, Soru Bankası için Analiz İktisat ve Çıkmış Sorular için Zeynel Dinler'de karar kıldım. Umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız. -
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar, herkese başarılar diliyorum. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Kpss A(iktisat, muhasebe, maliye, hukuk) ve Kaymakamlık sınavlarına ilk kez gireceğim. İki sınav arasında genellikle bir-iki ay oluyor ancak olmayabilir de. Önerebileceğiniz bir çalışma metodu var mıdır? Nasıl ilerlememi önerirsiniz?
-
KPSS A, İktisat kaynak önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle, umarım hepiniz iyisinizdir.
KPSS A grubuna sıfırdan çalışmaya başlayacağım. P48 derslerine yoğunlaşacağım, bu nedenle sizlerden gelecek kaynak tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Birçok kaynak öneriliyor ve kafam karmakarışık bir halde. Ben Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve daha önce ilgili dersleri görmedim bu nedenle kitabın dilinin anlaşılır ancak KPSS A içinde yeterli olması 'ilk tercihim' olacaktır.Mikro ve Makro İktisat için Yüksel Bilgili hocamızın adını çok görüyorum ancak Zeynel Dinler, Nurdan Aslan ve Erdal Ünsal hocamız da diğer gördüğüm isimler arasında.
Bu noktada bana önereceğiniz kaynak hangisidir?Ayrıca son 5li için (İktisadi Düşünceler Tarihi, Para-Banka-Kredi, Türkiye Ekonomisi, Uluslararası İktisat, Büyüme-Kalkınma) ayrı ayrı kaynak önerileri görüyorum. Türkiye Ekonomisi için Yasin Çoban, İktisadi Düşünceler Tarihi için Yüksel Bilgili'nin Karşılaştırmalı İktisat Okulları kitabı ve geriye kalan 3 başlık için ise birkaç isim önerisi var. Bu kadar kitap gerçekten gerekli mi? Bunların derlendiği direkt olarak son 5li için önerebileceğiniz yazılı veya aynı seviyede ise video kaynakları var mıdır?
Soru Bankası ve Çıkmış Sorular için ise önerilerinize talibim. Bu noktada da yine Yüksel Bilgili, Zeynel Dinler ve Dilek Erdoğan Kurumlu öne çıkan isimler.
Cevaplarınız gerçekten benim için çok önemli. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.