arkadaşlar açıkçası bölüm bazlı mı soruluyor ben de merak içindeyim. özellikle kamu yönetiminden giren arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur
imece.ece
@imece.ece
imece.ece tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
arkadaşlar birbirinize adresinizi özel mesajdan verebilirsiniz. burayı lütfen meşgul etmeyin.
-
RE: Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021DİĞER içinde yayımlandı
bence daha çok süre kullanımını ölçecek bir sınavdı. sorular basitti ama süre ve konsantrasyon gerektiriyordu.
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
@elisa ben 85le başvurdum ama yüksek kapatır gibi
-
RE: Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021DİĞER içinde yayımlandı
bana da gelmiş ancak ben de kariyer sitesinden başvurmuştum belki onunla alakalıdır dediğiniz gibi
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIMKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaşlar finans bölümüne nasıl çalışıyorsunuz? Hiç finans bilmiyorum nasıl çalışabilirim?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
Ben Vakıfbank'ın da erteleneceğini sanmıyorum ama en azından arayıp şehir seçimlerinin güncellenmesini talep edebiliriz.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@bernaa Yds tarzı sorulardı. Grammerdan çok paragraf ve kelime vardı. Ancak paragraflar biraz uzundu diye hatırlıyorum
-
Bu mağduriyeti yaşayabilecek arkadaşlar şimdiden kurumu arayıp öğrenirse daha iyi olur diye düşünüyorum. Tarih açıklanmadan çözülebilir bu sorun, tekrar erteleme olma ihtimali ortadan kalkar
-
sözlü sınav olduğu için zaten oturumlar şeklinde birkaç haftada yapılır, erteleme falan olmaz
imece.ece tarafından gönderilen son iletiler
-
@hattarihanzo hocam ankara istanbul dağılımını öğrenebildiniz mi?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
@saul-goodman aramaya calistim ancak ulasamiyorum hocam yine elimden geleni yapacağım
-
Arkadaslar uzman yardimcisi mulakatina katilmayacagim ancak yanlislikla katilmak istiyoruma tikladim. Nasil geri alabilecegimi bilen var mi? Nereyle iletisime gecmeliyim?
-
sağolun hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur
-
hangi ilde-birimde çalışmayı tercih edersiniz gibi bi soru soruluyor mu?
-
bir de kaç dakika sürdü?
-
hepinize geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. @wwho hocam sizin bölüm neydi
-
hocam belki akşam yazacaklardır hemen üzülmeyelim

-
arkadaşlar açıkçası bölüm bazlı mı soruluyor ben de merak içindeyim. özellikle kamu yönetiminden giren arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur