TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. orhan1998
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

orhan1998

@orhan1998

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

orhan1998 Takip etme Takip Et

orhan1998 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@amenis Valla bilmiyorum hocam. Bana teklif 17sinde geldi. Yedeklerdeymişim normalde. Sadece 4ünde eğitim olacak onu biliyorum. Hangi birimde olduğuma dair de bilgim yok

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

orhan1998 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@amenis Valla bilmiyorum hocam. Bana teklif 17sinde geldi. Yedeklerdeymişim normalde. Sadece 4ünde eğitim olacak onu biliyorum. Hangi birimde olduğuma dair de bilgim yok

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@kandi9669 beni arayan numarayı geri aramıştım bugün merak edip. Çünkü ayın 6sında IELTS sınavına gireceğim. 4ü dediler arayınca. Birime sorucam izin verirlerse sınava gireceğim

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@doksanbes Ben de öyle biliyodum. Arkadaş sorunca birden tereddüt ettim. Bu arada BT UZMAN YARDIMCILIĞI için eğitim 4ünde ataşehir emlak konut binasında başlayacakmış. Bu birimde olan arkadaşlara duyrulur.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@lazrail53 Eğitim başında imzalanmıyor mu sözleşmeler.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@keynesyenizm Ben de sizin gibi biliyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@kandi9669 Ben de aynılarını merak ettim. Tek bildiğim ya Ataşehir merkez, ya davutpaşa Teknopark ya da çayırovadaki teknoloji üssünde görev alıcaz

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@keynesyenizm benim yaptırdığım yer korona sebebi ile hiçbir yerde yapılmıyor o test dedi

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@miamia çok teşekkürler:)

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

@miamia Evet. BT müfettiş yardımcısı mülakatında elenmiştim. Başka yerlere ve mastera başvurular yapıyordum. Sabah BT uzman yardımcılığı için arandım

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998

Arkadaşlar aranızda BT UZMAN YARDIMCILIĞI için aranan oldu mu. Normalde BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI için mülakata girmiştim ama yedeklerden BT uzman yardımcılığına çağırdılar bugün.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      orhan1998