Bence ilana çıkma ihtimali var ama çqğrı merkezi olabilir.
ersntan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank 2021 Yılında Personel Alımı Yapacak mı?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@oktaykdr aynen arkadaşlar bemde katıltorum şimdi bi arkadaşla daha konuştum vakıfta çalşan müfettşlik için esneme yok dedi kesinlikle ama gy ve alandan barajı geçenleri gişşe ve farklı birimlerde değerlendiriyolar dedi.
-
Arkadaşlar bnce sınva girin çünkü vakıfbank artık son yıllarda hiç memur almıyor alsada referams usülü alıor geçen bi Arkadaşla konuştm vakıfbank da çalışan genel yeteneği ve alamı iyi olanları gişe için değerlendirebilirler dedi.
-
Arkadaşlar bn şimdi arkadaşla konuştum baraj 2 de yazdığı gibi dedi genel yetenek ve alan da ortalama 50 üstüyse ing olmadan da çağırabilirler dedi.bnm anladğm bu
-
Arkadaşlar ozamn genel yetenekten ve alanda. Barajı geçsek bile ing olmadığı için çağırmıyacaklar yani bumu
-
arkadaşlar hepinize merhaba size bi sorum olacak muhasebe alanında tezli yüksek lisans yapmaktayım ve alan bilgime çok güveniyorum lisede de muhasebe mezunuyum ve gy sınavında da yüksek alacağıma inanıyorum en son halkbankinden 82 almıştım ama ing hiç yok bu sınava başvurmalıyım başvurrsam neye başvurmalıyım sizden ricam bi akıl verebilirmisinz.
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@miamia bence yedek olması lazım uzmn yrd gibi bi alanda bile yedek çağırdılar banko da daha çok yedek çağırmaları gerekir.eğitim sonundamı kim bilmior mu arkadaşlar.
-
Arkadaşlar banko yedeklerle ilgili bilgisi olan varmı..
-
Arkadaşlar bnce çok saçma uzman yrd bile yedek çağırdılar.bankoda bilgisi olan varsa lütfenyazın lütfe.
-
Bugün aranan varmı arkadaşlar.