Mevsimlik işçi statüsü diye duydum ama tam emin değilim.
danzig tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Sınav sonucu başarılı olarak görülen arkadaşlar hangi evrakları ne zaman teslim edilecek, güvenlik soruşturması yapılmış mı ve tahmini işe başlama süresi ile alakalı bilgisi olan var mı?
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
Arkadaslar mulakat asamasi grup mu bireysel mi yoksa ikisi aynı gun mu? Maddi durumdan dolayi Istanbula cok fazla gidip masraf yapmakta istemiyorum. Acaba alım sayisi hakkinda bilgisi olan var mi?
-
@chiefexecutive hocam mail ne zaman geldi ve içeriği nasıl?
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Arkadaşlar suana kadar hic muhasebe calismadim. muhasebe haric diğerlerinde fena degilim puanımin yetecegini düşünüyorum sinava girmek icin. Sizce sinava kadar muhasebe calissam halletme sansim var mi? Hic muhasebe altyapısı olmadan halledebilir miyim sizlerin onerecegi bir kaynakla. Yoksa hic ugrasma mi dersiniz.
-
İl dışından otobusle gelenlere ulasim acisindan bilgi verebilecek var mi? Bir de ortalama kac saat suruyor mülakat ve butun islemler donus bileti kac saat sonra alsak mantikli olur?
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
2017 puanı 2 yıl geçerli diyip kurumların kafasına göre kabul etmemeleri hiç insaflı değil. Cimere yazdım, bu durumda olan arkadaşlara ricam sizlerde yazın.
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
@ozge2 bende de aynı şeklide teslim edildi bilgisi var. teslim alan M.A şeklinde girilmiş. umarım bir sorun çıkmaz.
-
RE: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
Arkadaşlar iktisat para banka-uluslararasi iktisat-büyüme ile ilgili konu anlatimli kitap arıyorum herhangi onereceginiz kaynak var mi?
danzig tarafından gönderilen son iletiler
-
Teşekkürler. Kamuda sözlü mülakat sonucundan sonra işe başlama tarihi ortalama ne kadar sürüyor acaba. 4-5 ayı bulabilir mi@esü
-
Sınav sonucu başarılı olarak görülen arkadaşlar hangi evrakları ne zaman teslim edilecek, güvenlik soruşturması yapılmış mı ve tahmini işe başlama süresi ile alakalı bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar listenin ekran görüntüsünü alan var mı? Güncelleme nedeniyle kapalı diyor
-
Mevsimlik işçi statüsü diye duydum ama tam emin değilim.
-
Bilgi edinmeden verilen cevapta alım koşullarını bankamız yönetimi belirler şeklinde cevap geldi. O zaman bizlere neden kpss 2 sene diye bir şey söylendi. Yönetim kanuna bağlı değil mi?
-
Arkadaşımın kurumdan telefonla görüştüğü kişi 2017 kpss'nin de kabul edilebilmesi için mb sitesinde bilgi edinmeye yazabileceğimizi söylemiş. Belki tekrar değerlendirme olabilirmiş.
-
2017 puanı 2 yıl geçerli diyip kurumların kafasına göre kabul etmemeleri hiç insaflı değil. Cimere yazdım, bu durumda olan arkadaşlara ricam sizlerde yazın.
-
@chiefexecutive teşekürler.Hayirli olsun size.
-
@chiefexecutive hocam mail ne zaman geldi ve içeriği nasıl?
-
Kaç hafta oldu? Alinacak kişi sayısinada 5-10 kisi olduğunu tahmin edersek alinacak kisiler belli. Burdan da bir arkadas arandığını soylemisti zaten. Acaba müfettiş yardimcisi icin surec bitti de uzman yardimci icin mi teklif olacak?