@Deschain Mülakatı haftaya sarkan var mı onu da sormak lazım.Ben haftaya referans kontrolü ve tekliflerin başlayacağını düşünüyorum. Eylül işbaşı olacak sanırım. Diğer bankalar da bitirdiler neredeyse müfettişlik ve mt süreçlerini.Ben geçen hafta girdim. O zaman 10-15 gün içerisinde tamamlanır denmişti
chiefexecutive
@chiefexecutive
chiefexecutive tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@armindo referanslarımı vermedim daha birader.Ayrıca neyi ima ediyorsun.Adam gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz burada. Çapın yetmiyor işe girmeye sonra b*k atıyorsun. Herkesin nasibi kendine.
-
@Duryy Ben de anlamıyorum.Demek ki her kurumun ayrı işleyişi var.Mayıstan beri sınavlar mülakatlar bitmek bilmedi.Hala sonucu açıklanmayan süreçler var.
chiefexecutive tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar referansları aranan var mı başka özellikle bugün?
-
@Duryy Ben de anlamıyorum.Demek ki her kurumun ayrı işleyişi var.Mayıstan beri sınavlar mülakatlar bitmek bilmedi.Hala sonucu açıklanmayan süreçler var.
-
@Duryy Süreç tamamlanmasını bırak ,bayramdan sonraya sarkabilir deniyor.
-
@drinktink evet net bu aralıkta olur bence Diğer haklar hariç harcırah vs en az 3500 bence
-
@Duryy YapıKredi de 3800 net teklif etmişlerdi.Oradan tahmin edilebilir.3500-4500 net aralığında teklif yapılır muhtemelen.
-
@scofield siz,ben bir de gregory mahmut rumuzlu arkadaş teklif aldık şimdiye kadar sanırm.
-
@danzig bugün 15:50'de geldi mail.
-
Bugün olumlu olduğuna dair mail alan var mı? Bana olumlu maili geldi, daha önce bahsettiğim gibi.
-
@armindo Ben özür dilerim o zaman. Sen de kusura bakma. Piyasa da çok adam var böyle.Alınganlık yaptım o zaman.Ben doldurmadım referans yerlerini o yüzden dedim.
-
@armindo referanslarımı vermedim daha birader.Ayrıca neyi ima ediyorsun.Adam gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz burada. Çapın yetmiyor işe girmeye sonra b*k atıyorsun. Herkesin nasibi kendine.